Echipa Noastra: Elena Sultana, Operator Departament Comenzi, Forever Romania- Forever Romania

Elena lucreaza in cadrul Departamentului de Comenzi al Forever Romania si este mai mereu in legatura directa cu voi. Este mereu calda, dornica sa ajute si cu sufletul deschis, daruind mereu din spiritul si energia ei.
 
Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre cum a inceput calatoria ta in Forever Romania.
 
M-am alaturat echipei sau, mai bine spus, familiei Forever in vara anului 2018, cand am venit la interviu in sediul central din Aviatorilor cu emotie, dar cu inima deschisa pentru o noua provocare pe care viata mi-o oferea in plan profesional. 
Chiar din prima clipa am fost intampinata de oameni minunati, calzi, cu zambetul pe buze, care iti transmit energia aceea pozitiva de care ai intotdeauna nevoie.
 
Nici acum, dupa 4 ani, nu pot uita deosebita urare de bun sosit a Dorei: “Elena, bine ai venit si FII FOREVER!”. Iar de fiecare data cand imi amintesc acele cuvinte, mi se umple sufletul si vreau sa le multumesc din nou Dorei si lui Gabor pentru ca m-au primit cu bratele deschise in aceasta familie frumoasa.
 
Am pasit destul de timid, dar am inteles imediat ca ma aflu in locul potrivit, in mijlocul unor profesionisti pasionati, dar mai ales dedicati, parte dintr-o companie unde oamenii lucreaza pentru oameni cu multa daruire. 
 
Aici descopar si invat continuu lucruri noi si traiesc experiente minunate impreuna cu colegii mei si cu Forever Business Ownerii, experiente ce mi-au demonstrat inca o data ca tot ceea ce faci din inima nu are cum sa ramana fara ecou.
 
In ce consta activitatea ta in cadrul companiei?
 
Lucrez in cadrul Departamentului de Comenzi si am intalnit aici oameni de incredere, care sunt dispusi mereu sa te invete lucruri noi, sa te sustina, oameni cu care am construit relatii bazate pe prietenie si respect.
 
Printre persoanele de mare calitate care m-au sustinut in calatoria mea din Forever doresc sa o mentionez pe Andreea Pop, care este Coordonatorul Departamentului Comenzi si totodata omul care a avut o deosebita rabdare cu mine. M-a sprijinit intotdeauna si m-a invatat cum sa ma organizez si cum sa evoluez si ii multumesc. 
 
Activitatea mea in cadrul departamentului este de a verifica tot ceea ce tine de procesul de creare a conturilor pe site-ul foreverliving.ro, fie ca este vorba de contul unui nou membru sau al unui consumator obisnuit. 
 
Ma ocup de comenzile plasate pe site de catre colaboratorii nostri si le expediez spre depozitul Otopeni in vederea facturarii si coletarii produselor comandate, pentru ca acestea sa ajunga cat mai rapid la ei. 
 
Intre orele 10:00 si 15:00 suntem accesibili telefonic, mereu la dispozitia Forever Business Ownerilor. Le oferim informatii despre comenzile plasate pe site, detalii despre livrarea coletelor, le oferim informatii despre link-ul de inscriere si cel de marketing afiliat (ce reprezinta si unde le pot gasi si folosi) si incerc sa le ofer o mana de ajutor atunci cand au nevoie.
 
Atat eu, cat si colegele mele, Catalina si Rodica, raspundem la orice sesizare primita pe adresa de e-mail a departamentului: [email protected] si suntem in stransa legatura cu firmele noastre de curierat GLS si DPD, ca sa ne asiguram ca produsele comandate ajung acolo unde e nevoie de ele.
 
Suntem aici sa solutionam probleme si sa gasim, impreuna cu toti colegii, dar si cu Forever Business Ownerii cele mai bune metode prin care sa ne ajutam reciproc, munca sa se desfasoare corespunzator, iar toata lumea sa fie multumita.
Oricand este nevoie de noi, Departamentul Comenzi va sta la dispozitie pentru a va oferi sprijinul necesar in activitatea dumneavoastra.
 
Ce mesaj ai in aceasta perioada pentru Forever Business Ownerii nostri?
 
In aceasta perioada suntem cu totii protagonisti in aceeasi poveste, care ne-a oferit multe capitole provocatoare incepand din 2020 si o face in continuare. 
 
Cu toate acestea, am invatat ca trebuie sa acceptam schimbarea si sa ne adaptam cat putem de bine, fara a ne pierde concentrarea asupra aspectelor care conteaza pentru noi. 
 
Daca suntem suficient de increzatori in ceea ce facem, ne va iesi tot ce ne propunem, indiferent de vremurile prin care trecem. Suntem siguri ca impreuna vom depasi orice obstacol prin comunicare, intelegere si rabdare.
Continuati sa va daruiti afacerii cu aceeasi pasiune, folositi zilnic produsele starii de bine si impartasiti tuturor cat de extraordinar va simtiti datorita lor. Noi suntem aici si mereu pregatiti sa le livram catre toti cei care le doresc, cat mai simplu si rapid posibil.