Echipa Noastra: Dragos Niculita – Sofer, Forever Living Products Romania

Va facem cunostinta si in aceasta editie cu un coleg din Forever Romania. Dragos este omul bun la toate, asa cum ne place noua sa ii spunem, si mereu aproape de fiecare coleg. De 14 ani gaseste zilnic in Forever ceea ce a cautat dintotdeauna – o comunitate frumoasa, colegi cu care sa socializeze si oameni ca voi, Forever Business Ownerii nostri, pe care sa ii ajute prin munca pe care o depune zilnic. Este cel care se asigura ca depozitele sunt mereu pline de produsele pe care le asteptati cu atata nerabdare. Si nu numai! Va invitam sa il descoperiti mai bine!

Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre cum a inceput calatoria ta in Forever Romania.

Povestea mea in Forever Romania a inceput in anul 2008, la volanul primei masini pe care am condus-o pentru companie. Pe vremea aceea lucram la o alta firma, tot ca sofer, insa imi lipseau foarte tare socializarea si colectivul.
Ma simteam singur. Si poate ca in meseria mea, unii cred ca asa trebuie sa fie. Insa eu am crezut dintotdeauna ca si daca sunt mereu pe drumuri, pot face parte dintr-o familie si pot construi relatii cu colegii mei.


Am ajuns in companie la recomandarea unor colegi din depozitul din Otopeni, cu care eram prieten de dinainte si ma mai intalneam uneori la fotbal, si am vrut neaparat sa incerc, deoarece imi placea ideea de a face echipa si la munca. M-am gandit ca daca si ceilalti din firma sunt macar la fel de prietenosi, calzi si generosi, cu siguranta este locul in care ma voi regasi. Si asa a fost. De 14 ani, sunt in locul care imi este ca o a doua casa.


Le multumesc si eu pe aceasta cale Country Managerilor nostri, Dora & Gabor Szocs, pentru ca mi-au deschis usa catre o familie cu care ne mandrim in Forever Romania si le sunt recunoscator pentru toate sansele si increderea pe care mi le-au oferit de-a lungul anilor.


In ce consta activitatea ta in cadrul companiei?
Sunt sofer si ma ocup cu aprovizionarea marfii in diverse depozite (in principal in centrele din Otopeni si Aviatorilor, dar duc produsele si la cele din tara), dar si cu tot ce mai e nevoie pentru companie. Imi place ce fac, am masina companiei in grija, pe care o consider un coleg de drum tare bun si drag, oriunde trebuie sa merg.


Insa dincolo de activitatea mea de baza, imi place si ma implic in orice alte sarcini sau activitati, atunci cand este nevoie de mine. Ajut la aprovizionarea firmei cu diverse materiale, particip si ajut la evenimentele firmei atunci cand este necesar si imi place sa cred ca atunci cand cineva din firma are nevoie de mine, ma pot face util intr-un fel sau altul.
Jobul meu este dinamic si asta imi place. Imi permite sa tin legatura si sa lucrez indeaproape cu cei mai multi dintre colegi, intr-o forma sau alta. Asta este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna cand a venit vorba de munca – sa ajut cu ce pot si sa fac parte dintr-un colectiv, sa fim impreuna o echipa, sa ne ajutam si sa ne bucuram mereu cand suntem impreuna.


Am gasit cu prisosinta aceste lucruri in relatia cu fiecare dintre colegii mei si ma bucur sa lucrez cu ei. Iar voi, Forever Business Ownerii, sunteti mereu in gandurile noastre si ne gandim la voi de fiecare data cand ne intalnim.


Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri in aceasta perioada?

Sa aiba incredere in noi si in companie, sa stie ca indiferent de vremurile pe care le traim, noi suntem aici si vom incerca sa gasim mereu cai pentru a le pune la dispozitie produsele si ca ne dorim mereu ca munca noastra sa se reflecte in succesele lor.


Sa-si tureze motoarele afacerii, avand la fel de multa incredere in vehiculul numit oportunitatea Forever, asa cum am eu in dubita care imi este partener de incredere in fiecare zi, pentru ca impreuna reusim sa le punem la dispozitie mult doritele produse.


Va doresc un final de an exceptional, numai ganduri voioase si tot ce este mai bun!