Echipa noastra: Coman Vasile – Gestionar, Centru de Distributie Aviatorilor

Pe Com il cunoasteti multi dintre voi, iar experienta lui in Forever se intinde, spune el, de-a lungul a doua milenii. Mai spune si ca lucreaza intr-unul dintre cele mai „fierbinti” puncte din companie. Aflam mai multe despre el si descoperim impreuna ce mesaj are pentru voi.

1. Spune-ne cateva cuvinte despre tine si despre cum a inceput calatoria ta in Forever Romania.

Cu siguranta, multi dintre colegi si FBO ma stiu  mai degraba sub numele de Com decat de Coman Vasile. 

Calatoria mea in Forever Romania se intinde de-a lungul a doua milenii, daca pot spune astfel, deoarece m-am alaturat companiei in 1999. Iata-ma, 23 de ani mai tarziu, in acelasi loc in care am gasit stabilitate, siguranta, prietenie, sprijin si in care am invatat si continui sa invat si sa descopar nenumarate lucruri care ma ajuta sa ma dezvolt.

Insa un lucru nu s-a schimbat - spiritul Forever, mereu acolo cand avem nevoie de el.

Inca de la primii mei pasi in companie am fost cucerit de atmosfera grozava din echipa, disponibilitatea si ajutorul pe care le primeam cu generozitate de la toti colegii, mai ales de la Country Managerii nostri, Dora si Gabor Szocs, lucruri care m-au surprins tare placut si pentru care le multumesc si astazi. Si care nu au incetat pe parcurs.

Am trecut prin foarte multe perioade bune si mai putin bune in toti acesti ani, dar intotdeauna am facut-o impreuna. Este mereu uimitor sa vad cum forta echipei invinge toate provocarile si cum oamenii, atunci cand sunt uniti intr-un scop comun, reusesc sa faca tot ce isi propun.

2. In ce consta activitatea ta in companie?

Munca mea de zi cu zi se desfasoara intr-unul dintre punctele fierbinti, cum imi place mie sa spun, adica in centrul de distributie, mai exact in cel din Bucuresti (Aviatorilor).  Impreuna cu colegii mei, iau contact zilnic cu Forever Business Owneri, comunic si relationez cu ei, le vin in ajutor si ii sprijin in problemele cu care se confrunta in procesul de cumparare a produselor si nu numai.

In ultimii doi ani am fost si mai aproape de ei, chiar daca nu ne-am vazut fizic, prin coletele pe care le-am trimis catre ei. Ne-am asigurat mereu ca toti consumatorii nostri beneficiaza de produsele care le trebuie atat pentru ei, pentru familia lor si, mai ales, pentru dezvoltarea afacerii lor.

Sa fii in legatura directa cu oamenii, sa-i asculti, sa-i ajuti cu ce au nevoie sunt intotdeauna experiente pline de satisfactii, din care eu invat constant. Nu ne plictisim niciodata, poate si pentru ca vremurile pe care le traim nu ne lasa, dar si pentru ca mereu evoluam, ne mobilizam sa tinem pasul cu tehnologia, cu toate noutatile si sa ne adaptam cerintelor.

Sunt provocari constante care ne ies in cale, dar care ne fac mai buni in munca noastra  si in serviciile pe care le oferim.

3. Ce mesaj ai pentru Forever Business Owneri in aceasta perioada?

Ca rabdarea, munca, perseverenta aduc mereu rezultate in Forever. Eforturile celor care muncesc sunt rasplatite in moduri greu de gasit in alte companii si, ca persoana care lucreaza de 23 de ani cu produsele Forever, va pot spune ca sunteti in cea mai buna companie, in care calitatea intalneste succesul.

Va suntem alaturi, va asteptam din nou in depozitul din Bucuresti, pentru ca interactiunea cu voi este o parte esentiala din energia cu care lucram zilnic. Ne veti gasi mereu in mijlocul produselor care va ajuta sa aratati mai bine, sa va simtiti mai bine si sa va impliniti visurile.

Va doresc mult succes si abia astept sa ne revedem la Success Day, la Brasov!