Reseteaza-ti mintea, corpul si sufletul in noul anotimp

 

Toamna a venit cu schimbari – copiii au reinceput scoala sau gradinita, tu ai obiective noi, ai revenit treptat la activitatile si planurile obisnuite, temperaturile scad, ziua este mai scurta, dar concentrarea asupra lucrurilor care conteaza ar trebui sa ramana o prioritate pentru tine.

Tu esti cel mai important obiectiv, cea mai importanta persoana si cel mai frumos proiect pe care il ai in viata ta.

A fost un an interesant pentru toti si inca ne adaptam noilor vremuri pe care le traim, dar ceea ce stim cel mai bine este ca trebuie sa avem in continuare grija de noi si de sanatatea noastra mai mult decat orice si mai mult decat oricand. Pentru ca toate obiectivele se pot indeplini daca suntem bine cu noi insine si daca avem un organism pregatit sa faca fata la orice.

 

Ai grija de mintea ta! 

Cu tot ce se intampla in jurul tau, este usor ca atentia sa-ti fie distrasa, sa te simti obosit, coplesit si poate uneori deznadajduit. De aceea prima care are nevoie de un reset este mintea ta.

Ia-ti un carnetel nou si incepe un capitol nou in mintea si viata ta. Ai nevoie de energie proaspata si de o infuzie de emotii pozitive care sa te impulsioneze sa transformi toamna aceasta in bunastare din toate punctele de vedere.

Daca ai tendinta sa te lasi coplesit de ganduri si planuri, noteaza-ti in agenda micile si marile obiective pe care ti le-ai propus pentru acest anotimp. Noteaza si gandurile care vin la pachet cu ele.

Fa-o intotdeauna avand langa tine o ceasca de Aloe Blossom Herbal Tea –  un amestec de plante si condimente, conceput special pentru a oferi un gust delicios si o aroma bogata.  Dulceag, picant, patrunzator, cardamomul este bogat in minerale si, alaturi de savoarea deosebita a ghimbirului, cuisoarelor si scortisoarei, incalzeste corpul si relaxeaza mintea si inima.

Gustul ispititor si aroma dulce-picanta a scortisoarei, ghimbirul, cuisoarele si piperul de Jamaica se combina perfect cu aroma proaspata, fructata a cojilor de portocala si a frunzelor de mure, iar mirosul suav, delicat al bobocilor de aloe, feniculul si Gymnema sylvestre confera calm si relaxare.

Notarea obiectivelor pe hartie poate avea un efect terapeutic – stii ca nu vei uita nimic, deoarece totul este scris acolo si n-o sa te mai nelinisteasca faptul ca trebuie sa le tii minte mereu. Daca sunt foarte multe sau mari, imparte-le in scopuri mai mici.

Satisfactia de a bifa fiecare sarcina pentru aceste obiective va deveni impulsul motivational de care ai nevoie pentru a continua. Asigura-te, de asemenea, ca ai rezervat in carnetel sau agenda si o pagina cu sarcini de lucru finalizate.

Doar asa vei putea tine corect evidenta muncii tale de zi cu zi si te vei asigura ca esti de fiecare data cu un pas mai aproape de visurile tale pentru acest final de an.

 

Ai grija de corpul tau!

Cu totii stim ca o minte sanatoasa trebuie sa fie sustinuta de un corp puternic si sanatos. Si mai stim cat de important este, in aceasta perioada, sa sprijinim din plin sistemul imunitar.

Iar primul pas in acest sens este alimentatia corecta. Asigura-te ca introduci in meniul tau zilnic cat mai multe fructe si legume. Urmeaza o regula esentiala in portiile de mancare pe care le consumi la pranz sau cina: jumatate din farfurie trebuie sa contina legume, un sfert de farfurie proteine si celalalt sfert sa fie cu carbohidrati complecsi.

Grasimile sanatoase sunt binevenite, in cantitati mici, la fiecare masa (ulei de masline extravirgin, fructe oleaginoase sau avocado).

Daca fructele si legumele nu intra in topul preferintelor tale alimentare, poti apela la Forever Supergreens in fiecare dimineata, la micul dejun.

Un singur pliculet dizolvat in apa sau in bautura ta preferata cu aloe se asigura ca nutrientii valorosi din peste 20 de fructe si legume ajung in organismul tau inca de dinainte de a incepe ziua de munca si iti ofera energia de care ai nevoie pentru a finaliza cele mai importante activitati din agenda.

In functie de nevoile tale, poti apela cu incredere si la alti aliati Forever ai unui sistem imunitar puternic si ai unui corp mereu in forma, pregatit pentru orice: Forever ImmuBlend. Absorbent C, Nature-Min, Fields of Greens sau Forever Daily sunt doar cateva dintre produsele noastre care se asigura ca te simti bine in fiecare zi.

 

Ai grija de sufletul tau!

Impaca mintea cu corpul, apoi ofera-i sufletului rasfatul pe care il merita. Nu trebuie sa ai un motiv anume ca sa te delectezi citind cateva pagini din autorul preferat, urmarind filmul pe care il asteptai de mult, pictand, desenand, plimbandu-te prin parc, facand yoga sau meditatie ori ducandu-te la masaj sau spa din cand in cand.

Bucuriile pentru suflet pot fi variate si depinde de ce-ti place sa faci pentru a-i oferi combustibilul de care ai nevoie pentru o stare de bine optima in fiecare zi.

Oricat de ocupat esti, oricat de multe activitati ti-ai programa, poti gasi in fiecare zi cateva momente pe care sa le dedici sufletului tau. Iar pentru multi dintre noi, o baie lunga - la finalul unei zile pline - si aplicarea unei masti Aloe Bio-Cellulose Mask fac adevarate minuni pentru suflet.

Incearca sa te relaxezi cu masca noastra premiata la nivel international si vei observa diferenta nu doar in oglinda, ci si in interior.

Acum esti pregatit pentru noul sezon si pentru a atinge toate obiectivele pe care ti le propui la final de an.