Fa-ti cel mai frumos cadou de sarbatori: Vino la Success Day!

Iubim sa daruim Forever... iar de foarte multe ori cele mai frumoase cadouri sunt cele pe care ni le facem singuri. Intalnirile Success Day se dovedesc a fi mereu cel mai inspirat cadou... pentru ca reprezinta darul care se rasfrange ulterior asupra tuturor prin bucurie, inspiratie, oportunitate, sansa, motivatie, putere de schimbare.

Sunteti multi cei pentru care biletul achizitionat la un Success Day s-a transformat in biletul spre libertatea de a va construi nu doar afacerea proprie, ci si de a fi arhitectii vietii voastre. Dati mai departe puterea pe care acest eveniment o are, adunandu-va echipa si persoanele dragi la ultimul si cel mai frumos Success Day al anului, sambata, 18 noiembrie, la Brasov, incepand cu ora 11:00. Biletele inca va stau la dispozitie aici.

Mihaela & Adrian Dorotovics, Eagle Manageri, vor fi gazdele si povestitorii care ne vor tine cu sufletul la gura pe durata intregii zile. 

Speakerii sunt capitolele care ne tin in suspans, ne incanta, ne emotioneaza, pentru ca mai apoi sa ne inspire si sa ne ofere ce avem nevoie pentru ca finalul anului sa straluceasca in succese Forever.

Loredana Dobre, Soaring Manager, & Stela Dinică, Manager – Sarbatorile vin… Ce produse Forever mai fac cu ochiul Mosului anul acesta si cum puteti avea un customer service de exceptie pentru cadourile pe care le oferiti.

Diana Rimiș, Manager – De la influencer in online la influencer in viata reala prin afacerea Forever. Cum se imbina, de ce sa fii influencer nu este neaparat un avantaj si ce are Forever in plus fata de alte oportunitati.

Alina Codruța Aluculesei, Senior Manager, calificat Eagle - Afacere traditionala versus afacerea Forever. Nu trebuie sa fie mereu separat, se poate si impreuna! 

Olga Chergan, Soaring Manager & Senior Eagle - Strategii prin care succesul se simte la el acasa in afacerea ta. Ai nevoie de un singur anotimp ca sa bifezi toate succesele Forever! Curiosi cum?

Romina Doran, Soaring Manager, calificat Eagle & membru KLC – Puterea stimulentelor Forever. De ce sa te califici doar la unul, cand le poti avea pe toate? Cum? Folosind un stimulent ca baza pentru celelalte. 

Valentin Gherghe, Eagle Manager – Cum a reusit sa transforme imposibilul in posibil, cum a trait prima calatorie la Eagle in Thailanda si de ce trebuie sa fim cu totii pe croaziera EMR24.

Auzim deja clinchetele succeselor voastre pe scena Success Day. Le oferim stralucire printr-un dress code de sezon, in care auriul, argintiul, rosul si albul vor da viata intregii sali.

Taram de basm, surprize, povesti, culoare, muzica, bucurie, ce sa mai… magie Forever in toata splendoarea ne va cuprinde de la primii pasi in Sala Dacia din Complexul Lux Divina in doar doua saptamani.

Bine de stiut:

• Biletele pot fi comandate exclusiv online pana vineri, 17 noiembrie, ora 15:00, in ordinea urmatoare: - pana pe 13 noiembrie, ora 16:00, pretul va fi 75 de lei; de pe 13 noiembrie ora 16:00 pana pe 17 noiembrie, ora 15:00, pretul va fi 100 de lei. Pretul biletului in ziua evenimentului va fi 125 de lei.

• Accesul in sala se face incepand cu ora 10:00.

• Copiii cu varsta peste 2 ani au acces doar cu bilet achizitionat.

• Asigura-te ca ai biletele in format pdf pe telefon.