Marketing-ul direct - de ce ai nevoie pentru succes?

Vanzarile directe pot fi o oportunitate reala pentru oricine. Pentru a putea sa faci asta, nu ai nevoie de cine stie ce abilitati speciale sau de un anumit nivel de pregatire. Oamenii ajung sa aiba succes in acest domeniu atunci cand sunt cu adevarat pasionati de produsele pe care le promoveaza. Bineinteles ca e nevoie de multa munca si de disciplina, dar ce trebuie sa stii este ca toata lumea porneste cu sanse egale, indiferent de ce scrie in CV-ul fiecaruia.

CONSECVENTA ESTE CHEIA

Vanzarile directe iti ofera libertatea de a alege cand si cat timp vrei sa aloci afacerii tale. Dar oamenii care ajung sa faca o cariera din asta si sa aiba cu adevarat succes stiu ca sa fii consecvent in ceea ce faci este vital. Fie ca alegi sa muncesti o ora sau sase zilnic, o preocupare constanta zi de zi iti va da impulsul de a merge mai departe, de a creste, de a evolua.

STABILESTE-TI OBIECTIVE CLARE

Pentru inceput, stabileste-ti unor obiective pe care le poti atinge. Astfel vei reusi sa ramai motivat si sa mergi mai departe. De exemplu, poti sa iti propui sa reduci numarul de ore pe care le petreci la job, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Sau poate vrei sa oferi familiei o vacanta si sa platesti totul cu bani castigati doar de la noul tau loc de munca. Fie ca iti doresti sa castigi o suma suplimentara de bani sau sa iei o pauza de la jobul tau cu norma intreaga, asigura-te ca stii cu exactitate pentru ce muncesti.

Odata stabilite clar obiectivele, poti sa iti faci un plan de actiune zilnic, saptamanal sau lunar pentru a le indeplini.

FA-TI O ECHIPA!

Cei care au cu adevarat succes in domeniul vanzarilor directe nu se concentreaza doar pe vanzarea de produse. Ei isi dezvolta afacerea si formeaza o echipa cu oameni care au aceleasi interese si care isi doresc, la randul lor, sa inceapa o afacere. Practic, clientii cei mai fideli pot sa ajunga, astfel, sa fie membrii echipei tale si sa contribuie la succesul afacerii tale.

Ia startul in calatoria vanzarilor directe cu Forever!

Forever Living Products este lider in industria vanzarilor directe de peste 42 de ani. In prezent, Forever este prezenta in peste 160 de tari si asta datorita fortei pe care o au vanzarile directe. In tot acest timp, multe alte companii au aparut, apoi au disparut, insa produsele de calitate ale companiei noastre si planul generos de compensare au trecut cu brio proba timpului.

Cu o istorie de peste 42 de ani, Forever este cel mai mare producator de produse pe baza de Aloe vera. Avem plantatii proprii de aloe. Acolo, fiecare frunza este culeasa manual si procesata in doar cateva ore, pentru a pastra intacte prospetimea si proprietatile acestei plante. In prezent, compania are o gama variata de produse, de la produsul-vedeta, Aloe Vera Gel, la cele pentru ingrijirea pielii, suplimente alimentare si altele. Forever este mixul perfect intre stiinta si natura, oferind, astfel, produse de cea mai buna calitate, in posesia carora poti intra doar prin intermediul retelei globale de vanzari directe Forever.

IN CALITATE DE COMPANIE INTEGRATA VERTICAL, PENTRU A ASIGURA ACEEASI CALITATE A PRODUSELOR SI UN RAPORT ECHILIBRAT AL COSTURILOR, FOREVER CONTROLEAZA FIECARE ETAPA A PROCESULUI DE PRODUCTIE SI DISTRIBUTIE.

PLAN DE COMPENSARE DE TOP IN INDUSTRIE

Ca o garantie a faptului ca de fiecare data vei castiga inapoi ceea ce investesti, planul Forever de compensare si sistemul de bonusuri generoase sunt mult peste media din industrie. Stimulentele Forever merg de la sesiuni de training pana la calatorii in intreaga lume. In fiecare an, Forever organizeaza Raliul Global intr-o alta zona a lumii. Cei care se califica primesc bilete de avion, cazare, mancare, bani de buzunar, acces la sesiunile de training si multe alte lucruri.

Alte stimulente, cum ar fi Forever2Drive, Eagle Managers’ Retreat, Bonusul Nestemata sau Chairman’s Bonus recompenseaza Forever Business Owner-ii pentru munca depusa cu sume extra de bani pentru achizitia unei masini noi, de exemplu, cu posibilitatea de a calatori sau cu oportunitati de training.

UN INCEPUT PROMITATOR CU INSTRUMENTELE POTRIVITE

Cu planul de compensare Forever, toata lumea ia startul din acelasi punct si beneficiaza de sanse egale pentru a evolua. Tu decizi cat de mult vrei sa investesti si ce ti-ai dori sa obtii din afacerea ta.

Sponsorul tau te va ajuta sa cunosti si sa inveti sa aplici planul de compensare, indeplinind pasii necesari pentru a-ti atinge obiectivele. Odata ce te inscrii ca FBO, ai acces la instrumente valoroase de marketing digital, de la pagini usor de creat pana la panouri digitale care sa te ajute la monitorizarea si dezvoltarea afacerii tale. Vei putea, de asemenea, sa accesezi, o imensa biblioteca online, in care vei gasi materialele de marketing necesare pentru a-ti creste vizibilitatea in social media si pentru a invata cum sa ajungi la cat mai multi potentiali clienti.

CONSTRUIESTE-TI AFACEREA IN FUNCTIE DE OBIECTIVELE STABILITE

Oamenii se alatura companiei Forever dintr-o multitudine de motive. Unii aleg sa se inscrie ca FBO pentru a se bucura de reduceri la produsele preferate. Altii lupta pentru a se califica pentru stimulente si pentru sansa de a calatori in jurul lumii. In orice caz, cei mai multi FBO isi doresc sa aiba un venit suplimentar si sa-i ajute pe cei din jur sa se simta si sa arate mai bine cu ajutorul produselor Forever.

Indiferent de motivele care te determina sa profiti de oportunitate, Forever este, cu siguranta, genul de companie care te poate ajuta sa iti atingi obiectivele.

In calitate de FBO, iti desfasori afacerea pe cont propriu, dar nu esti niciodata singur. Aici vei gasi o comunitate puternica de oameni care gandesc la fel ca tine, te vei simti ca intr-o familie, in care toti lucreaza pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa arate mai bine, sa se simta mai bine si sa descopere puterea produselor Forever.