Daruieste in functie de personalitatea si pasiunile fiecaruia

Du cadourile oferite la nivelul urmator! 

 

Nu esti singurul care pleaca sa cumpere cadouri si se gandeste ca poate nu sunt potrivite, ca vor ajunge fie la altcineva, fie sa fie inghesuite undeva intr-un dulap, fara a fi utilizate. Ai putea alege calea mai usoara si sa oferi simple vouchere cadou, dar nu-i asa ca gestul pare, pur si simplu, impersonal?

Daca esti in lipsa de idei sau nu esti sigur ca ceea ce ai in minte este si potrivit, este timpul sa schimbi abordarea. Ia in calcul ideea de a crea un cos cadou care sa vina in completarea intereselor si pasiunilor, dar si a personalitatii unei persoane. Indiferent daca esti in cautarea unui dar pentru o persoana creativa, cu spirit artistic, sau pentru o persoana activa, mereu in cautarea urmatoarei aventuri, acest ghid te va ajuta sa treci cadourile de sarbatori la urmatorul nivel si sa lasi o impresie buna si de durata. 

 

Minimalistul 

Unii oameni prefera sa pastreze lucrurile cat mai simple cu putinta. Daca suna ca o persoana pentru care trebuie sa cumperi un cadou, te ajutam sa ii gasesti un dar care sa fie usor de folosit, dar sa o si incante.

Ia in calcul posibilitatea de a-i simplifica, dar si de a-i oferi o experienta noua si unica in rutina de ingrijire a pielii cu un sistem complet, bazat pe aloe si pe ingrediente botanice puternice - Sonya daily skincare system creat pentru tenul mixt. Sonya refreshing cleanser, illuminating gel, soothing gel moisturizer si refining gel mask nu sunt doar 4 produse, ci 4 pasi simpli prin care pielea arata si se simte mai bine dupa fiecare utilizare.
Nu uita sa iei in considerare si un ambalaj adecvat personalitatii lui – cat mai simplu, practic si recomandabil sa fie reciclabil – poate fi un cosulet foarte simplu, o sacosa de panza care poate fi refolosita. Adauga si un curs pliat pe pasiunile sau hobby-urile lui, decoreaza cadoul cu o panglica simpla si esti gata sa il surprinzi.

 

Aventurierul

Cei care viseaza cu ochii deschisi si la orice ora din zi si din noapte la urmatoarea aventura uita uneori sa se si aprovizioneze cu toate cele necesare pentru destinatiile pe care le aleg.

Printr-un cadou inspirat, ii poti face viata mai usoara pasionatului de calatorii oferindu-i lucruri care ii il vor ajuta sa se bucure mai mult de aventura decat de lipsurile ei. Gandeste-te la cateva obiecte simple si de mare ajutor de care are nevoie un pasionat de calatorii indiferent pe unde il poarta drumurile. Alege un rucsac de calatorie pe care sa il aprovizionezi cu cateva lucruri si produse de care oricine are nevoie in calatorii.
O bandana sau esarfa multifuntionala, un tag de calatorie pentru bagaje, un carnetel rezistent la apa, o busola, un ghid interesant al orasului pe care stii ca urmeaza sa il viziteze sau i-ar placea sa o faca, un pix, un termos sau recipient de calatorie pentru bauturi si o selectie speciala de produse Forever – Aloe Sunscreen, Aloe Lips, Forever Aloe Vera Gel al 330 ml, Argi + - pot crea impresia spectaculoasa pe care o astepti de la cel pe care vrei sa il bucuri cu un cadou. 

 

Perfectionistul 

Unele persoane considera ca atentia la detalii este esentiala in orice lucru pe care il fac. Pana la urma, nu este nimic gresit in a fi foarte tacticos daca asta inseamna un lucru bine facut, nu-i asa? O astfel de persoana nu se supara sa petreaca putin mai mult timp decat ar trebui sau sa o ia de la capat daca asta inseamna sa isi atinga obiectivele la timp si sa fie multumit de ceea ce a realizat.

Daca suna ca cineva pentru care trebuie sa cumperi un cadou, alege lucruri extrem de utile pentru o persoana super organizata si orientata spre detalii. Produsele din gama targeted skin care de la Forever sunt un cadou excelent. Fiecare produs din aceasta colectie este creat pe nevoi specifice ale pielii si se integreaza perfect in rutina de ingrijire a oricui, mai ales a unui perfectionist orientat spre detalii.
Ce alte lucruri i se potrivesc? Cu siguranta, un calendar, o agenda, un planner, un organizator pentru diverse obiecte, obiecte de scris, semne de carte - sunt doar cateva dintre ideile care il vor bucura pe un perfectionist. 

 

Creativul 

Nu te sfii sa iesi din zona de confort cand vine vorba de cadoul pentru un creativ. Fiind un spirit liber, artistic si spiritual, creativul va aprecia intotdeauna tot ce tine de arta si il stimuleaza sa creeze: o pereche de casti wireless, carti de desenat pentru adulti, viniluri cu muzica veche sau clasica, set de pictura, tatuaje temporare, albume foto sau carti reprezinta o idee perfecta pentru orice spirit creator.
Si pentru a-i stimula productivitatea si creativitatea, poti adauga un strop de inspiratie Forever: Sonya Precision Liquid Eyeliner, Aloe Blossom Herbal Tea, Fab & Fab X sunt surse de energie perfecte pentru toate proiectele inedite ale acestuia.

 

Generosul

Ce poti sa ii oferi unei persoane care iubeste sa daruiasca altora? Rasplateste-i generozitatea printr-un cos cadou sau daruri care fac din aceasta lume un loc mai bun.
Principalul cadou poate fi o donatie facuta in numele lui – iar noi avem doua misiuni importante prin care ajutam la eradicarea saraciei si la ajutorarea oamenilor nevoiasi – forevergiving.org si Rise Against Hunger (pe foreverliving.ro si in depozitele din tara puteti face donatii de minimum 5 lei pentru a lupta contra foametei). Dupa ce ai facut donatia, creeaza un mic card sau o felicitare in care sa ii scrii cateva cuvinte simple si personale despre gestul care tocmai i-a fost inmanat cadou. Pune cardul intr-un cosulet, alaturi de alte produse sau materiale de marketing Forever in al caror pret este inclusa o contributie in scopuri caritabile pentru aceste campanii (bratari de silicon, tricou RAH, set flyere produse apicole, set flyere bauturi Aloe vera, set postere Misiunea Companiei, cana RAH) sau ofera- prin biletul la Success Day-ul din 15 februarie oportunitatea de a-si schimba viata. De asemenea, bilete la concerte sau show-uri create in scop caritabil reprezinta o idee excelenta pentru generosul care prefera sa-i puna intotdeauna pe ceilalti pe primul loc.
 

Un simplu cadou se poate transforma in ceva uimitor si cu o insemnatate imensa daca este ales pe gustul si personalitatea fiecaruia!