Cum sa te bucuri de cel mai frumos Craciun de pana acum

Spiritul Craciunului si bucuria sarbatorilor de iarna vin din sufletul celui care le priveste si le traieste pe deplin. Alege sa fii printre cei care imbratiseaza magia finalului de an si are timp pentru cei dragi! Cum? Pregateste cadourile din timp si nu lasa totul pe ultima suta de metri. Stim ca acest indemn nu este unul nou, insa anul acesta ia-ti angajamentul sa-l respecti si vei simti diferenta.

Prepara-ti un ceai cald din muguri florali de Aloe vera si scortisoara (Aloe Herbal Blossom Tea) si citeste pe indelete lista avantajelor pregatirii cadourilor de Craciun:

1. Incredere in sine si liniste sufleteasca. Pregateste-ti lista de persoane din timp. O imparți pe categorii: familie, prieteni, colegi de serviciu, profesori, șefi, oameni pe care ii admiri, oameni neajutorați, singuri și mai puțin fericiți, soț, copii, tu.

2. Economisesti timp. Nu stai la cozi si ai siguranta ca ceea ce iti doresti si comanzi iti va fi livrat la timp. Firmele de curierat sunt suprasolicitate in perioada apropiata sarbatorilor, de aceea, de foarte multe ori coletele se livreaza cu intarzieri mari. Nu ai dori sa se intample acest lucru, nu-i asa?

3. Eviti aglomerația din oraș. Credem ca ati simtit cu totii forfota orasului inaintea fiecarei sarbatori mari ale anului. Agitatia, nervii si lipsa rabdarii celor din jur atinge cote maxime. Pregatindu-ti cadourile din timp vei evita multe neplaceri.  

4. Ai siguranta ca produsele dorite sunt pe stoc. 

5. Poti oferi cadouri cu adevarat speciale. Ajutandu-te de imaginile atractive de pe Instagram sau Facebook, te poti inspira sa personalizezi fiecare cadou cu ambalaje dragute, sa le impachetezi in moduri inedite, sa aplici funde facute de tine și etichete sau carduri dragute. In plus, poți scrie de mana cateva ganduri pe o felicitare. Cu siguranta, gestul va fi apreciat!

6. Te conectezi cu acele persoane și automat sufletul tau se va bucura de spiritul sarbatorilor. Magia este in noi!

7. Te bucuri cu adevarat de spiritul sarbatorilor. Daca esti relaxat si nu ai de bifat o lista de lucruri pe ultima suta de metri, ai timp sa observi decorurile tematice cu care orasul este impodobit, poti admira in tihna ornamentele deosebite cu care comerciantii te intampina in fiecare magazin, (vitrinele din fiecare loc), poti asculta muzica tematica.

8. Ai timp sa economisesti bani pentru a va asigura ca aveti un buget substantial pentru cadouri.

9. Simti si oferi puterea lui “Multumesc!” si “Cat de frumos ati pregatit totul”. Poti aprecia munca celorlalti si poti oferi zambete celor care te servesc.

10. Ai mai mult timp pentru tine! Cauta o cofetarie cu prajituri delicioase, ”ca la mama acasa” sau o cafenea cocheta, ia-ti cartea preferata si timp de o ora lasa-ti toate gandurile deoparte si relaxeaza-te. Meriti!

Daca ti-am starnit interesul, te asteptam pe foreverliving.ro si in centrele de distributie din tara pentru a-ti alegele cele mai inspirate daruri pentru cei dragi! 

 

 

Cadoul tau te poate face castigator!

Si, daca ti-am deschis apetitul pentru lista de cadouri, te provocam la concurs. Pentru ca dar din dar se face premiu, iar cadourile tale pentru cei dragi iti pot aduce un voucher de cumparaturi Forever in valoare de 250 de lei. Cosurile cadou sunt un mod creativ, personal si autentic pentru a-i impresiona pe cei dragi, iar noi le vom premia pe cele care vor face inconjurul internetului in perioada 11 noiembrie – 9 decembrie 2019.

Gandeste-te la o lista de persoane carora doresti sa le oferi anul acesta cadouri de sarbatori. Alege cele mai potrivite produse Forever pentru ei, in functie de stilul si personalitatea lor, și creeaza cosuri-cadou ingenioase și super creative pentru fiecare.

Posteaza-ti creatiile pe Facebook sau Instagram folosind hashtag-urile #GiftBasketsForeveryone si #InspiratieForever si poti fi castigatorul unuia dintre cele 4 vouchere Forever in valoare de 250 de lei fiecare.

La finalul campaniei, trimite-ne un e-mail pana cel tarziu marti, 10 decembrie (ora 16:00) pe adresa [email protected], cu link-ul/link-urile catre postarea/postarile publicate care fac obiectul campaniei. Scrie in subiectul e-mailului Concurs – Daruieste Forever si castiga”.

Pentru a afla mai multe informatii despre campanie si regulile de concurs, te rugam sa accesezi urmatorul link: https://bit.ly/2K6eNHi

De abia asteptam sa premiem cele mai creative, frumoase, inspirate si apreciate (nu uita sa iti inviti prietenii sa dea like postarilor!!) cosuri cadou cu produse Forever! 

 

cos cadou