Daruieste experiente care dureaza Forever

 

Campania noastra de sarbatori din acest an este construita in jurul darurilor care conteaza cu adevarat si lasa in urma lor amintiri pentru totdeauna.

Impreuna cu produsele Forever, care ofera experienta unui stil de viata sanatos pe termen lung, am pregatit pentru tine mai multe sugestii si informatii care te vor convinge ca anul acesta cele mai frumoase cadouri sunt momentele create cu suflet pentru cei dragi.

 

DE CE EXPERIENTELE SUNT CADOURI MAI POTRIVITE DECAT OBIECTELE?

Majoritatea oamenilor detine deja toate bunurile materiale de care are nevoie si exista numeroase studii care indica faptul ca darurile in obiecte sau lucruri materiale ofera doar un sentiment trecator de bucurie. Atunci cand daruiesti o experienta, oferi un sentiment de fericire si o amintire care rezista pe termen lung, chiar toata viata.

Cercetari de la Universitatea Cornell arata ca satisfactia din cumparaturile materiale se diminueaza mult mai rapid decat bucuria unei experiente satisfacatoare. Experientele oferite cadou ne apropie mai mult unii de altii si ne ajuta sa ne simtim mai conectati.

Si un studiu realizat printre tineri a aratat ca acestia prefera mai degraba sa faca lucruri decat sa primeasca lucruri. Ofera-le cadoul unei experiente pe care n-o vor uita usor, stimulandu-le spiritul de aventura si curiozitatea.

In plus, stiai ca doar in Statele Unite, cadouri materiale in valoare de peste 16 MILIARDE DE DOLARI sfarsesc la cosul de gunoi, iar cantitatea de deseuri care ajung in zonele de depozitare a acestora si in oceane  creste cu 25% in perioada dintre Ziua Recunostintei si Anul Nou? Daruirea unei experiente creeaza o amintire pe viata si nu ajunge la cosul de gunoi.

 

TU CE TIP DE EXPERIENTA PLANUIESTI SA DARUIESTI?

Secretul este sa te gandesti ce tip ce experienta ar imbogati viata persoanelor din lista ta, le-ar largi orizonturile si le-ar oferi un sentiment de implinire, dar ar aduce si putina distractie in programul lor si-asa incarcat.

Incearca sa faci cadoul si mai memorabil adaugand cateva produse Forever cheie si impachetand totul frumos. Prezentarea conteaza, iar modul in care ambalezi cadoul arata grija si bucuria de a pregati o experienta perfecta pentru cineva.

 

Simte-te aproape de oamenii dragi daruindu-le o experienta de neuitat. 

     

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.