Iubeste sa fii in pielea ta cu Sonya Daily Skincare System

Vesti bune! Tenul mixt si-a gasit perechea Forever! Conceput special pentru un ten care oscileaza intre gras si uscat, Sonya Daily Skincare System este cea mai apreciata si cautata gama de ingrijire a pielii. Bogata in Aloe vera, ingredientul nostru vedeta, si alte extracte din plante speciale, sistemul ideal pentru ten mixt actioneaza exact acolo unde pielea ta are nevoie.

 

Exista trei tipuri de piele: uscata, grasa si mixta. Cel mai usor mod prin care iti dai seama ce tip de piele ai este sa studiezi, timp de cateva ore, aspectul tenului dupa ce te-ai spalat pe fata. 

 

  • Tenul uscat este lipsit de stralucire – pielea este crapata, solzoasa, se exfoliaza constant.
  • Tenul gras este lucios si cu aspect incarcat – il identifici usor urmarind cu atentie zona T - frunte, nas si barbie.
  • Tenul mixt imbina caracteristicile primelor doua tipuri.

 

Vestea buna este ca, indiferent de tipul de piele pe care il ai, noi, la Forever Living Products avem produsele ideale pentru ca tu sa te bucuri de un ten perfect si stralucitor in fiecare zi.

Daca pentru tenul matur avem gama infinite by Forever, care a facut senzatie in intreaga lume si a fost premiata pentru performanta, iar pentru tenul cu nevoi specifice am lansat gama Targeted Skincare, a venit randul tenului mixt sa isi afle partenerul ideal de ingrijire. Sonya daily skincare system este format din produse dovedite stiintific, cu actiune sinergica, si foloseste un sistem de livrare a gelului care conduce aloea, substantele hidratante si ingredientele botanice direct in piele, acolo unde este mai mare nevoie de ele.

 

REFRESHING GEL CLEANSER

Renunta la sapunurile traditionale in favoarea acestui gel bland de curatare a tenului, care nu usuca pielea. Refreshing gel cleanser foloseste un sistem de livrare a gelului care a fost infuzat cu aloe si ingrediente botanice puternice, pentru a-ti hrani pielea in timp ce o curata delicat de impuritati sau reziduuri.
Aceste efecte se datoreaza combinatiei inedite de agenti de curatare si hidratare, printre care se remarca uleiul presat la rece din baobab – premiat pentru acizii grasi nesaturati cu care hraneste. Extractul din fructul Acacia concinna, care se regaseste in junglele tropicale din Asia, este un agent natural de curatare - indeparteaza celulele moarte, impuritatile si urmele de machiaj si ofera o experienta completa si delicata de curatare a tenului. Contine, de asemenea, si antioxidanti puternici precum aminoacizi din mere si hidroxiacetofenona.

 

ILLUMINATING GEL

Stralucirea si luminozitatea tenului tind sa se estompeze pe masura ce trec anii. Insa nu este obligatoriu sa se intample acest lucru. Illuminating gel reface tesuturile si reda tenului supletea, tineretea si stralucirea naturala. Datorita peptidelor incapsulate in gelul cu absorbtie rapida, prin tehnologia de ultima ora folosita, formula acestui produs transporta ingredientele direct in piele.
Mixul unic de alge verzi si brune, care contribuie la uniformizarea tonului pielii si la ameliorarea semnelor imbatranirii, a fost combinat cu lipozomi si extracte din florile de trifoi rosu, pentru a ajuta la reducerea aspectului porilor dilatati.

 

REFINING GEL MASK

Probabil ca ai auzit numeroase persoane vorbind despre asa numitul somn de frumusete. Stiai ca poti obtine acelasi efect proaspat si revigorat al tenului si cu ajutorul unei masti?
Noul refining gel mask este un produs premium pe piata care hraneste si uniformizeaza tonurile pielii atunci cand dormi. Aplica o cantitate generoasa de masca pe toata suprafata tenului seara, inainte de culcare, si las-o sa actioneze peste noapte. Spala-te pe fata dimineata, cu apa din abundenta, si admira apoi efectele in oglinda bucurandu-te de un chip stralucitor.

Prin stimularea functiilor naturale ale pielii in timpul somnului, masca ajuta la restabilirea echilibrului natural al tenului, controland uleiurile secretate si oferind tenului luminozitate. Pentru a potenta si mai mult efectele mastii, am infuzat gelul cu numeroase extracte vegetale si uleiuri din seminte de morcovi, de busuioc, din boabe de soia etc. Masca se absoarbe rapid in piele, pentru ca tu sa beneficiezi de proprietatile hidratante ale gelului de Aloe vera, dar si ale extractelor botanice, precum cel de mar, de trifoi, de bambus coreean si ale lemnului dulce, cu efect antioxidant.

 

SOOTHING GEL MOISTURIZER

La prima vedere, poate parea o simpla lotiune, dar de fapt este un gel minunat, care pur si simplu se ”topeste” in piele. Bogat in extracte vegetale si ingrediente active, acest gel se descompune treptat, pana este absorbit complet, lasand in urma un aspect hidratat si proaspat al tenului.
Este un produs superhidratant, cu ingrediente selectate special, care nu lasa pielea incarcata, dar o hraneste in profunzime. Extractele din plante si uleiurile, inclusiv extractul de mar, din fruct de rodie, din smochine, dude, gingko biloba, esteri de jojoba si uleiul de masline hidrateaza si ofera suplete tenului tau. Extractul de beta-glucan din ciuperci calmeaza si echilibreaza tonalitatea pielii. Am adaugat si agenti antioxidanti, precum acidul linoleic si colagenul hidrolizat, care patrund in piele si actioneaza acolo unde este mai mare nevoie de ei.

Am definitivat formula noastra prin adaugarea de uleiuri din coji de portocale si mandarine, musetel, muscata, precum si din fructul de bergamota, care confera prospetime pielii.
Sonya daily skincare system a fost conceput special pentru pielea mixta, care variaza intre uscat si gras in diferite proportii. Cu produsele noastre inovatoare, nu mai ai grija aspectului mereu lucios sau al exfolierii pielii, deoarece tenul tau primeste exact hrana de care are nevoie pentru a-si pastra prospetimea si echilibrul in fiecare zi.

 

SONYA DAILY SKINCARE SYSTEM

De ce sa alegi unul cand poti sa le ai pe toate la un loc? Fiecare trusa Sonya daily skincare system contine:

1 - Sonya refreshing gel cleanser (gel demachiant cu efect de improspatare) – 118 ml
1 - Sonya illuminating gel (gel iluminator) – cantitatea neta 28,3 g
1 - Sonya refining gel mask (masca-gel pentru redefinire) – 59 ml
1 - Sonya soothing gel moisturizer (gel hidratant si calmant) – 59 ml