Beneficiile noului Aloe Avocado Face & Body Soap

Pielea curata si sanatoasa sta la baza frumusetii stralucitoare. Si nu exista un mod mai bun de a o obtine decat cu ingrediente naturale ca uleiul pur de avocado si gelul de aloe de pe propriile noastre plantatii. Noul Aloe Avocado Face & Body Soap hidrateaza in timp ce curata, lasand pielea supla si ravisanta.

aloe avocado soap

Avocado, unul dintre ingredientele de baza ale sapunului, este un fruct cu o densitate nutritiva densa, cu multe vitamine si minerale necesare corpului, inclusiv vitamina A, C si E, esentiale pentru sanatatea pielii. Continutul crescut de grasimi din avocado creeaza o baza bogata pentru sapunul nostru, care combate astfel pielea uscata si o lasa moale la atingere.

Avocado Face & Body Soap a fost dintotdeauna un produs fantastic, un sapun unic pe piata, cu calitati ireprosabile. Dar stim cat de mult i-a “simtit” lipsa gelului nostru de aloe. Iar noi l-am “ascultat”. Am adaugat versiunii noastre clasice ingredientul vedeta al companiei – gelul pur de Aloe vera – pentru a potenta si mai mult efectele sapunului asupra pielii tale. Gelul de aloe contribuie la calmarea pielii si ii ofera fermitate si hidratare pentru intreaga zi.

Noul sapun cu aloe catifeleaza, hraneste si hidrateaza intens si este ideal chiar si pentru persoanele cu piele sensibila. Poate fi folosit pe intregul corp, chiar si pe fata. Mireasma bogata si proaspata a citricelor iti confera o stare de bine de la primele ore ale diminetii, iar pielea ta se va mentine hidratata si catifelata intreaga zi.

De mai bine de 41 de ani, Forever cauta ingrediente de cea mai buna calitate pentru a crea produse care aduc stiinta si natura impreuna, astfel incat tu sa te bucuri de o piele sanatoasa, care arata bine si se ”simte” si mai bine.