Hand Sanitizer - maini curate oriunde, oricand

Mic, dar puternic si gata sa te insoteasca in toate aventurile pe care le-ai planuit. Dupa o perioada in care (ne)-a lipsit, Forever Hand Sanitizer si-a regasit rapid locul acolo unde ii sta cel mai bine: ghiozdane, genti, rucsacuri, valize, buzunare etc. Mainile curate raman intotdeauna o prioritate pentru noi si.... nu numai. Am vrut sa aflam feedback-urile celor care l-au testat, pentru ca vreti sa stiti un secret? Este mai mult decat un dezinfectant de maini!

Forever Hand Sanitizer cu Aloe vera si miere a fost creat pentru a distruge germenii si a asigura o curatenie eficienta a mainilor atunci cand sapunul si apa nu iti sunt la indemana.

Beneficii cheie:

  • omoara 99,99% din germeni
  • curata mainile eficient, fara sa usuce pielea
  • mierea din compozitie actioneaza ca agent hidratant
  • gelul stabilizat de Aloe vera are efect calmant si hidratant
  • are miros placuta de lamaie si lavanda
  • este usor de transportat si depozitat

Cel mai bun dezinfectant de maini, nu irita pielea, dezinfecteaza si are un miros foarte placut. Il ador, il port cu mine mereu.” (Georgeta Mirela)

Fara el nu m-as mai simti asa de linistita in calatorii sau la birou. Este delicat cu pielea si lasa un miros super. Mai ales ca si dezinfecteaza.”  (Laura Cristina)

Se remarca viteza mare de evaporare (cred ca e cel mai rapid de pe piata) si mirosul placut, care ramane. Mainile nu raman lipicioase. O senzatie placuta dupa aplicare. Nu irita.” (Viorel Dumitrescu)

L-am folosit mult la munca, lucrez la birou si de cate ori vreau o gustare imi dau cu gelul antibacterian pe maini. Miroase excelent, preponderent a lamaie.” (Mariana)

Ma bucur tare mult ca a revenit in stoc, pentru ca este produsul Forever de care m-am indragostit prima data si care nu mi-a lipsit niciodata din genti sau buzunar. Iar principalul motiv, dincolo de efectul dezinfectant, a fost faptul ca nu usuca deloc pielea dupa utilizare, desi are alcool, ceea ce pentru mine este un dublu avantaj – pentru ca nu trebuie sa mai folosesc crema de maini.” (Dana)

Daca ai incercat deja Hand Sanitizer, impartaseste-ne parerea ta lasandu-ne o recenzie pe https://foreverliving.ro/forever-hand-sanitizer-art0710. Daca nu, comanda-l acum si vezi cum iti poate schimba rutina de ingrijire!