Momentul ideal pentru a demonstra puterea infinite la tine acasa

Incepand din 5 august, cumperi orice produs individual din gama infinite by Forever si primesti unul identic cadou. Produsele care fac obiectul ofertei 1 + 1 au termene de valabilitate intre 2 si 4 luni.

Mai mult decat o gama de ingrijire a pielii, aceste produse iti redefinesc frumusetea din interior spre exterior si devin sinonime cu un nou stil de viata si o stare de bine, de care te poti bucura la dublu de-acum!

Cumpara-le acum, invita-ti prietenii si familia, si organizeaza o super petrecere cu rasfat infinite la tine acasa. Este cel mai grozav si distractiv mod de a atrage noi consumatori Forever!

Ce trebuie sa stii?

•           Oferta este valabila atat in centrele de distributie, cat si online pe foreverliving.ro si telefonic, incepand din 5 august, in limita stocurilor disponibile pentru: infinite hydrating cleanser, infinite firming serum, infinite firming complex si infinite restoring creme. Se ofera gratuit tot atatea produse cate au fost cumparate (ex: daca pe comanda ati inclus 2 firming serum, primiti 2 cadou).

•           Oferta nu se aplica trusei infinite, ci doar produselor individuale din aceasta gama.

•           Pentru produsele oferite cadou nu se acorda puncte credit.

Bucura-te si tu de campania noastra si descopera frumusetea inspirata de aloe impreuna cu cei dragi!

Spor la cumparaturi si rasfat infinite!