#ForeverProud de echipa Romaniei

Mai sus, tot mai sus... reprezinta drumul ascendent pe care a pornit Forever Romania de cativa ani si pe care-l continua cu o energie debordanta, cu pasiune fara limite si cu puterea data de cele mai bune produse de pe piata, de cea mai frumoasa afacere din lume si de cei mai pasionati oameni.

Si in acest an, la Raliul Global din Stockholm, echipa Romaniei a primit distinctia Gold Financial Achievement Award, plasandu-se in topul celor mai bune tari din punct de vedere operational. Pe langa aceasta distinctie onoranta, echipa Romaniei a mai primit un premiu special, aflandu-se in topul tarilor din Europa cu cea mai mare crestere a vanzarilor inregistrata in anul 2018.

Este momentul sa ne bucuram, sa continuam sa urcam pe podiumul reusitelor in spiritul de invingatori care ne caracterizeaza, pentru ca noi stim ca Forever Romania este puternica si poate mai mult. Dar este si momentul in care privim in spatele cifrelor si premiilor si descoperim oamenii.

Suntem mandri si recunoscatori in fiecare zi pentru toti consumatorii care spun DA unui stil de viata sanatos si de calitate, pentru toti Forever Business Ownerii care duc viziunea mareata a fondatorului companiei, Rex Maughan, mai departe in fiecare zi si care, prin exemplul lor ii inspira pe altii, pentru tot staff-ul companiei, unii dintre cei mai devotati, calzi si pasionati angajati pe care o companie si i-ar putea dori, si peste toti, dar intotdeauna la dispozitia lor, pentru Country Managerii nostri, Dora & Gabor Szocs, care de peste 20 de ani ne inspira si ne fac sa simtim in fiecare zi ca puterea Forever este, intr-adevar, puterea dragostei.

Suntem la jumatatea lui 2019 si nerabdatori sa trecem linia de sosire spre 2020 cu o echipa a Romaniei mai puternica ca oricand!

#ForeverProud