Daruieste si tu Martisorul Forever!

 

Martisorul primaverii si-a gasit perechea in Forever. Transformam Aloe Lips - unul dintre cele mai accesibile, cautate si indragite produse Forever in cel mai frumos martisor pe care il poti oferi persoanelor dragi din viata ta.

 

Incepand de acum*, la fiecare Aloe Lips cumparat vei primi cadou un card martisor special, editie limitata. Tot ce trebuie sa faci este sa lipesti Lips-ul in spatiul special creat pe card, sa scrii numele persoanei la care te gandesti si sa i-l daruiesti.

 

Momentan, cardurile sunt disponibile pentru comenzile online, insa au plecat deja spre toate depozitele noastre. In unele centre de distributie au ajuns deja, asa ca intrebati colegii nostri despre ele. In cazul in care nu exista inca in vreun depozit, te asteptam pe foreverliving.ro sa comanzi si sa pregatesti astfel cel care va deveni cu siguranta cel mai frumos si inspirat martisor al primaverii pentru tine si cei dragi.

 

Cel mai frumos martisor sta pe buzele noastre si se numeste Forever Aloe Lips! Cunoaste-l mai bine din filmuletul urmator si da mai departe vestea. 

forever-aloe-lips

Vrem ca Lips-ul nostru sa ajunga pe buzele tuturor romanilor. Pentru ca merita! 

 

*ATENTIE: Oferta este valabila in limita stocurilor disponibile.