Castiga 2 bilete de avion la #FGR20 din Sydney!

Raliul Global merge anul viitor in Sydney, Australia, si iti oferim sansa de a zbura gratuit la cel mai mare si impresionant eveniment global Forever de pana acum. Compania Qantas Airlines este partenerul Forever pentru #FGR20 si pune la dispozitie 2 bilete de avion gratuite pentru a trimite acolo un cuplu norocos.

Cum poti fi castigator? Impartaseste pe social media de ce tu sau altcineva din echipa ta merita sa mearga anul viitor la Raliul Global. Ai timp pana pe 31 mai. Foloseste hashtagurile #FGR20, eticheteaza Forever Living Products (ForeverGlobalHQ) si compania Qantas in postarea ta si intra in cursa pentru castigarea biletelor. Forever va anunta castigatorul in luna Iunie.

“Parteneriatul Forever cu compania Qantas este un exemplu al angajamentului pe care ni-l luam pentru a ne asigura ca FBO se bucura de servicii excelente inca din momentul in care isi incep calatoria la evenimentele noastre”, a declarat Nick Woodward-Shaw,  Vicepresedintele pe Comunicare al Forever. “In Forever, suntem mandri sa ne asociem cu aceasta companie globala uimitoare si avem incredere ca, impreuna, vom reusi sa aratam “Spiritul Australiei” miilor de FBO incredibili din intreaga lume.”

Raliul: pulsul companiei Forever

Raliul Global este un eveniment unic. In fiecare an, mii de FBO din 160 de tari calatoresc intr-o destinatie incredibila a lumii pentru distractie de prima clasa, instruire si motivatie. Daca nu ai mai experimentat pana acum energia si entuziasmul unui Raliu Global, 2020 poate fi anul tau!

Echipa globala de evenimente a companiei Forever munceste asiduu sa faca Raliurile mai bune de la un an la altul. Pentru ca Raliul este locul unde dezvaluim produse noi, aducem pe scena speakeri de exceptie si oferim recunoasteri extraordinare Forever Business Ownerilor pentru rezultatele lor. In afara de faptul ca ne ocupam noi sa le planificam intreaga calatorie – de la bilete de avion, la hoteluri de lux si mese delicioase – exista ceva mai mult cand vine vorba de planificarea unui eveniment la o scara atat de mare.

“In Forever, suntem mandri sa cream experiente unice pentru Forever Business Ownerii nostri”, a declarat Nick.  “Merita cele mai tari evenimente posibile pentru angajamentul lor, munca asidua pe care o depun si pentru pasiunea pentru produse. Avand aceste lucruri in minte, mergem cat putem de departe si incercam sa gasim idei noi pentru a le oferi recunoasteri memorabile. Fiecare eveniment global incepe sa fie organizat cu 3 ani inainte sa aiba loc si implica sute de persoane, investitii de milioane de dolari si o atentie la detalii care face ca fiecare invitat sa se simta apreciat si special.”

Raliul Global nu este doar despre evenimente, traininguri sau despre a crea relatii. Fondatorul nostru, Rex Maughan, a crezut intotdeauna ca a calatori te ajuta sa te formezi ca om. Atunci cand calatoresti intr-o noua parte a lumii si experimentezi culturi noi, obandesti o profunda intelegere a ceea ce inseamna sa fii nu doar o parte dintr-o afacere, ci dintr-o familie globala.

Imagineaza-te inconjurat de mii de alti FBO din toata lumea. Este o experienta culturala care iti va largi perspectivele ca persoana si te va face un antreprenor mai puternic.

Nu trebuie sa castigi daca te califici la #FGR20!

Desigur, cel mai bun mod de a ajunge la Raliu este sa te califici la acest stimulent. Daca esti familiarizat cu structura de baza a Planului de Marketing, atunci stii ca daca esti Activ in fiecare luna si aduni 1500 de pc pe an, esti calificat la Raliu, ceea ce inseamna ca primesti gratuit:

  • Bilete de avion
  • Cazare la hoteluri de lux
  • Bani de cheltuiala
  • Participarea la toate trainingurile si la zilele de Raliu
  • Participarea la ziua de activitati

Daca iti faci o strategie atenta, asta inseamna doar 125 de pc pe luna si 28.8 pc pe saptamana. O astfel de planificare face ca obiectivul sa fie mai realizabil, mai ales daca te gandesti ca succesul tau este bazat pe a-i ajuta pe altii sa isi imbunatateasca viata aratand si simtindu-se mai bine. Daca iti atingi obiectivele zilnice, saptamanale, lunare si anuale este mai usor sa ramai activ si motivat.

Nu toata lumea poate castiga, dar oricine poate participa la #FGR20

Mergi la Raliul Global din Sydney, chiar daca esti necalificat si nu castigi biletele de avion puse in joc. Intotdeauna punem la vanzare bilete de acces la raliu pentru necalificatii care doresc sa traiasca experienta celui mai uimitor eveniment Forever al anului. De obicei, biletele se epuizeaza destul de repede, asa ca urmareste cu atentie cand se pun in vanzare si actioneaza rapid.

Ne vedem in Sydney!