Pielea ta, vedeta verii cu Aloe Sunscreen

Pe masura ce soarele straluceste din ce in ce mai puternic, iar plaja te ”cheama” din ce in ce mai mult la ea, vrei sa te asiguri ca atat tu, cat si familia ta sunteti protejati cu o lotiune de protectie solara care face fata cu brio in fata nenumaratelor planuri si activitati ale celui mai fierbinte sezon al anului.

Indiferent ca mergi la mare, pleci in drumetii in cucerirea urmatorului varf de munte, ca iesi in parc sau la o terasa pentru o intalnire de business, este important sa te asiguri ca pielea ta este protejata de razele nocive ale soarelui.

Dar noi stim ca pielea ta are nevoie de mai mult decat protectie solara in sezonul cald. In timp ce soarele poate produce arsuri si poate provoca iritatii ale pielii, temperaturile crescute o deshidrateaza. De aceea am creat o lotiune care nu creeaza doar un scut puternic impotriva razelor nocive, dar calmeaza pielea in fata temperaturilor arzatoare, hidrateaza si sigileaza hidratarea pe termen lung.

Aloe Sunscreen se aplica usor, are o textura usoara si catifelata, iar rezistenta la apa este de pana la 80 de minute. Contine un amestec de ingrediente atent gandite pentru ca tu sa te bucuri de fiecare zi de vara si de toate beneficiile soarelui in deplina siguranta.

Aloe Sunscreen


Stiinta si natura combinate pentru a crea o bariera avansata

Razele UVA reprezinta 95% din cantitatea de radiatii care ajung pe pamant. Aceste raze penetreaza pielea in profunzime si au un rol major in formarea ridurilor si in imbatranirea prematura a pielii.

Razele UVB sunt mai daunatoare straturilor exterioare ale pielii si sunt responsabile pentru arsurile solare si pentru inrosirea pielii. Efectele acestor radiatii sunt mai daunatoare si se amplifica atunci cand ne aflam la altitudini mari sau in zonele cu suprafete reflectorizante - intinderi de ape, zapada sau gheata -, care de obicei dubleaza expunerea si cresc pericolul radiatiilor.

Aloe Sunscreen ofera o protectie cu spectru larg impotriva ambelor tipuri de raze, prin amestecul puternic de oxid de zinc natural (non-nano) si alte doua ingrediente puternice cu efect de protectie. Aceasta forta tripla de protectie actioneaza sinergic si creeaza o bariera intre pielea ta si doua dintre cele mai daunatoare tipuri de radiatii solare.

Protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultraviolete fara a folosi particule nano, asa cum se intampla cu majoritatea cremelor de acest tip de pe piata. Motivul? O protectie mai buna, mai sigura si pe o durata mai mare.

Arsurile solare nu reprezinta singura problema de care trebuie sa te feresti atunci cand petreci mult timp in aer liber. Expunerea la soare creste riscul de deshidratare si uscare a pielii.

Aloe vera pura de pe plantatiile Forever hraneste pielea, sigileaza hidratarea si calmeaza pentru ca pielea ta sa ramana hidratata si catifelata pe tot parcursul expunerii la soare.

Am dus puterea de calmare a pielii mai departe si am adaugat vitamina E, care combate efectele nocive ale radicalilor liberi, calmeaza si penetreaza pielea in profunzime, pentru o hidratare optima.

Protectie de top pentru intreaga familie

Aloe Sunscreen are o eficienta dovedita pe termen lung si este sigura pentru intreaga familie, indiferent de varsta. Obtine un efect maxim de protectie aplicand lotiunea constant, pe toata perioada expunerii la soare sau in timpul iesirilor in aer liber. Este timpul sa stralucesti, indiferent unde te poarta aventura vara aceasta!