Forever Active Pro-B – prietenul nebanuit al unui sistem imunitar puternic

 

Sistemul digestiv uman contine circa 1014 bacterii, de 10 ori mai multe decat toate celulele din corpul nostru, iar la nivelul intestinelor se regaseste cea mai mare parte a sistemului nostru imunitar. In acelasi timp, sistemul digestiv este o poarta de intrare a germenilor patogeni in organism. Parte dintre acesti germeni sunt distrusi la trecerea prin bariera acida din stomac, dar unii ajung in intestin, unde dispun de mediul nutritiv si temperatura optima pentru a se multiplica si pot cauza probleme.

Bacteriile bune impiedica multiplicarea si colonizarea intestinului de catre bacteriile rele (patogene), functionand ca un gardian al sanatatii. Ce sunt, de fapt, bacteriile bune? Sunt organisme vii, care consumate intr-o anumita cantitate, contribuie la echilibrul microbian al intestinului.

 

Ce ne influenteaza digestia astazi?
Este binecunoscut faptul ca un sistem digestiv sanatos inseamna si o imunitate buna si o stare generala de bine. Sanatatea tractului digestiv este influentata de o multime de factori, dintre care amintim doar:

  • dieta moderna, bogata in alimente supraprocesate si supraaditivate, si bazata pe alimente grase, alcool si prea putine fibre din fructe, legume si cereale integrale
  • consumul excesiv de carne, mai ales procesata, care favorizeaza aparitia unei microflore de putrefactie nociva
  • mesele neregulate
  • alimentele contaminate de bacterii
  • tratamentul pe baza de antibiotice, care distrug in aceeasi masura bacteriile rele si pe cele bune, facand sistemul digestiv vulnerabil fata de colonizarea bacteriilor daunatoare
  • stresul – studii recente arata ca stresul afecteaza sistemul digestiv (excesul de radicali liberi se transforma in stres oxidativ, iar acesta, duce la o inflamatie la nivelul tuturor celulelor din corp, constituindu-se intr-un teren pe fondul caruia aparea probleme de sanatate).

 

Cercetarile arata ca sanatatea sistemului digestiv se inregistreaza in mod constant in topul primelor cinci probleme de sanatate in randul populatiei. Oamenii au devenit tot mai constienti de beneficiile bacteriilor bune. Pentru ca daca tractul nostru intestinal este curat, absorbtia nutrientilor din alimentatiei se imbunatateste, iar posibilitatea ca noi sa avem o viata mai sanatoasa, mai fericita si mai prospera creste exponential.

 

 

Forever Active Pro-B – un produs unic
 

Cu o combinatie brevetata de sase tulpini diferite, esentiale pentru organism, Forever Active Pro-B iti asigura 8 miliarde de bacterii bune per doza. Acest amestec echilibrat de bacterii bune utilizeaza tulpini verificate clinic pentru a supravietui de-a lungul tractului gastro-intestinal, cu o livrare optima in intestine, pentru a mentine o flora echilibrata.

"Bacteriile bune” din Forever Active Pro-B includ tulpini de Lactobacillus rhamnosus si Lactobacillus reuteri, care au fost folosite si studiate la Spitalul Universitar din Copenhaga, lider in domeniul gastroenterologiei.

  • Bifidobacterium lactis
  • Lactobacillus rhamnosus
  • Lactobacillus reuteri
  • Lactobacillus acidophilus
  • Bifidobacterium longum
  • Bifidobacterium B-bifidim
  • Fibre prebiotice (fructo-oligozaharide)

 

Putem restabili si mentine echilibrul bacteriilor sanatoase la nivelul tractului digestiv si cu ajutorul prebioticelor. Si nu intamplator una dintre cele mai bune surse de prebiotice este chiar Forever Aloe Vera Gel, un aliment functional care actioneaza sinergic cu bacteriile benefice. In plus, Forever Active Pro-B contine, asa cum este mentionat mai sus, si fructo-oligozaharide, fibre prebiotice care hranesc bacteriile bune din intestine.

 

Bacteriile din Forever Active Pro-B sunt obtinute folosindu-se tehnologia prin criogenare si sunt duse intr-o stare de profunda de ”hibernare” pentru a se activa cand ajung in tractul digestiv. Urmatoarele etape de productie au loc in conditii de umiditate extrem de redusa. Bacteriile benefice sunt apoi incapsulate in incaperi extrem de curate, certificate ISO 8, iar fabrica se bucura de certificarile ISO 9001 si GMP (Good Manufacturing Practice). Se fac, de asemenea, verificari si analize de microbiologie si dupa ce produsul a fost finalizat.

 

Folosim, deci, cele mai recente cercetari clinice si tehnologii de fabricare si ambalare, pentru a ne asigura ca vei primi beneficiile maxime in sustinerea absorbtiei nutrientilor si a sanatatii sistemului tau digestiv. Fiecare capsula vegetariana este facuta din celuloza din plante, fiind opaca pentru a proteja tulpinile bacteriilor sanatoase. Produsul nostru este apoi ambalat in tehnologia Activ-Vial, cea mai recenta tehnologie menita sa maximizeze termenului de valabilitate. Acest flacon etans, rezistent la umiditate si varsare, are in interior un manson proiectat pentru a controla absorbtia umiditatii si a asigura o livrare maxima de UFC (unitati formatoare de colonii).

Forever Active Pro-B este un produs destinat tuturor, inclusiv copiilor, de la varsta la care pot inghiti capsule, iar consumul sau se recomanda pe tot parcursul anului. Fa-ti tie si celor pe care ii iubesti o favoare si include Forever Active Pro-B in rutina zilnica, pentru o viata mai sanatoasa si mai armonioasa.
 


Forever Active Pro-B – inceputul unei frumoase prietenii cu bacteriile sanatoase de care ai nevoie pentru starea ta de bine!

  • Fara alergeni
  • 8 miliarde de bacterii bune per doza
  • Perfect si pentru vegetarieni
  • Ambalaj unicat, ce nu necesita refrigerare