Trenul din India spre Paris si Phuket te asteapta

Ne-am intors din India mai bogati cu o experienta pe care am simtit-o pana la cele mai profunde niveluri ale existentei noastre. Raliul Global care tocmai s-a incheiat a fost mistuitor in atat de multe feluri. A fost frenezie, revelatie, energie, o lectie de viata si de business, dar si ceva ce poti trai o singura data in viata.

In New Delhi, unde s-a desfasurat Raliul de anul acesta, am patruns rapid in atmosfera extraordinara a celei mai de succes si in crestere tari din intreaga lume Forever - India. Si am inteles de ce. Sunt multi, energici, recunoscatori, pasionati si dornici sa traiasca la maxim tot ce le ofera compania.

Romania si Moldova au fost reprezentate cu mandrie si bucurie de minunati FBO care au spus cu inima deschisa DA acestei experiente si au ales sa sarbatoreasca impreuna calificarea lor la un eveniment care i-a scos din zona de confort si i-a dus in zona de crestere. 

Am realizat, inca o data, ca atunci cand suntem impreuna inimile noastre rezoneaza si traiesc emotii si bucurii imposibil de regasit in alta parte. Ce energie, ce putere si ce revarsare de incredere atunci cand ne adunam laolalta, in acelasi suflet. Am simtit ca suntem toti pentru unul si unul pentru toti, desi pe stadionul Indira Ghandi au fost nu mai putin de 20.000 de suflete. La acest Raliu Global am reintalnit si cunoscut lideri exceptionali din toata lumea, ne-am imbratisat, ne-am privit de aproape si am simtit pasiunea care ne-a adus acolo de peste mari si tari. Cata putere, cata vibratie si ce sentimente unice!

Ramanem pe buzele tuturor liderilor din intreaga lume, pentru ca noi, romanii si moldovenii, stim sa ne facem remarcati prin oameni incredibili, rezultate fantastice si povesti de viata care merita auzite de o lume intreaga pe scena unui eveniment ca Raliul Global. A fost cazul si in trecut, si acum. Am inspirat un stadion intreg, pentru ca ne-am unit fortele si am dovedit cat suflet si cata putere se afla in doua tari care, desi considerate mici, au unele dintre cele mai mari, calde si generoase inimi din lume.

Am ascultat povesti de succes senzationale, am aplaudat reusite si calificari inspiratoare, care au doborat nu doar recorduri, dar ne-au depasit cele mai inalte asteptari. Pentru ca Forever chiar este mediul tuturor posibilitatilor, sanselor si reusitelor fara limite. Cerul este limita si realitatea Forever dovedeste asta. Si mai e mult ”cer” de atins.

Am plecat din Delhi incarcati cu multe bagaje care ne vor ajuta sa urcam intr-un tren de mare viteza catre destinatii precum Phuket (EMR25) sau Paris (FGR25) si toate stimulentele si programele pe care compania ni le daruieste constant cu generozitate. Avem cu ce, suntem pregatiti si, mai mult decat atat, suntem motivati de tot ce am vazut nu doar in inima Raliului de anul acesta, ci si pe strazile acestui oras incarcat de energia a nu mai putin de 32 milioane de suflete, care ne-au oferit adevarate invataturi despre ce inseamna cu adevarat fericirea. Suntem in cel mai bun loc posibil in Forever, iar recunostinta pe care o simtim cu totii dupa experienta India a devenit neincapatoare pentru fiintele noastre - trebuie sa o impartasim cu toti ceilalti si sa o fructificam in reusitele tuturor celor din jurul nostru. 

Mai sunt cateva zile pana cand se incheie perioada de calificare la EMR24 si avem bilete pregatite pentru toata lumea pe croaziera Rock The Boat. Experienta ne-a aratat ca, in trecut, multi au ratat aceasta calificare la limita, deoarece nu si-au analizat cifrele si afacerea. Acum este momentul. Vezi ce iti lipseste, vezi de ce mai are nevoie echipa ta pentru a reusi si poate ca acest eveniment fantastic este mai aproape de tine decat crezi. Si daca nu este, atunci iti poti deschide agenda la 1 mai, cand incepe o noua perioada de calificare la EMR25, care, asa cum am aflat in India, va avea loc in exotica regiune Phuket, Thailanda.

Abia asteptam sa ne vedem cu totii la Success Day, pe 25 mai, unde avem multe de povestit si de invatat. Dar si mai multe de sarbatorit si aplaudat. Iar tu esti pentru noi vocea care ne inspira prin reusitele tale. Abia te asteptam la Brasov.

Ramanem alaturi de voi in orice calatorie Forever ati alege!

Dr. Szőcs Gábor & Dr. Szőcs Dóra
Country Manageri Forever România & Rep. Moldova