Fiti generosi in a darui recunostinta

Sa simti recunostinta si sa nu o exprimi este ca si cum ai impacheta un cadou fara sa-l daruiesti vreodata, spunea William Arthur Ward. Iar noi, in Forever, nu facem niciodata lucrurile pe jumatate, mai ales cand vine vorba de darurile de pret pe care le oferim cu atata dragoste celor din jur: viziunea, oportunitatea si, nu in ultimul rand, recunostinta, bucuria de a multumi si de a fi Forever. 

Suntem in luna in care ne gandim mai des ca oricand la recunostinta. Va incurajam sa o cultivati si ingrijiti astfel incat sa va lasati ghidati de ea zilnic. Este unul dintre putinele cadouri de care beneficiaza atat cei care o daruiesc, cat si cei care o primesc. 

Si este si luna in care ne aducem cu mare drag aminte de Rex Maughan, fondatorul nostru, a carui zi de nastere ar fi fost in curand si caruia ii vom ramane recunoscatori pentru tot ce ne-a oferit – oportunitatea Forever, adica baza pe care noi, impreuna, am cladit cele mai frumoase amintiri, pe care ne-am dezvoltat personal si am crescut mai buni, mai puternici, mai liberi. 

Cei care l-ati cunoscut pe Rex, cu siguranta va aduceti aminte cat de multa recunostinta daruia in jur. Nu exista mesaj sau conversatie cu el in care sa nu ne spuna cat de fericit si bucuros este ca ne are aproape. Iar mesajele lui erau mereu urmate de actiune, prin nenumaratele daruri prin care venea in sprijinul nostru sau ne rasplatea, pentru ca misiunea lui cea mai de pret - de a oferi oamenilor sansa la o viata implinita - sa fie dusa mai departe.

Daca nu l-ati cunoscut pe Rex, cu siguranta ati auzit de el. Iar daca asta inca nu s-a intamplat, intrebati-va Sponsorii sau Managerii cu experienta din echipa voastra. Va fi o bucurie de discutie si o adevarata sursa de inspiratie si motivatie pentru voi. Sa stiti ca tot ceea ce traim in Forever astazi si istoria de 45 de ani de succes s-au cladit, printre altele, pe minunatul sentiment al recunostintei. Atat de mare e puterea acestei emotii la indemana oricui!

Este esential nu doar sa o simtim, ci sa o si transmitem mai departe. Suntem adesea intr-o cursa contracronometru cu timpul, traim cu impresia ca se subintelege cat de recunoscatori suntem pentru ceea ce avem si primim in Forever si ca nu mai este nevoie sa o spunem cu voce tare. Dar tocmai in asta consta esenta acestei emotii care misca inimi. Sa o exprimi cat de des poti – fata de tine, fata de cei din jur, de companie si de tot ceea ce primesti in fiecare zi. 

Suntem in compania care isi exprima constant recunostinta de a va avea alaturi prin fiecare actiune. Aici se regasesc oameni care se daruiesc trup si suflet pentru ca voi sa va bucurati de tot ceea ce meritati pentru munca pe care o depuneti. Se intampla deja de 45 de ani si va spunem ceva: nu se demodeaza niciodata! Este momentul sa fim recunoscatori si sa o spunem cu toata inima. Azi si in fiecare zi.

Va suntem recunoscatori voua, tuturor celor care duceti aceasta forta de a schimba vieti mai departe.

Dr. Szőcs Gábor & Dr. Szőcs Dóra

Country Manageri Forever Romania & Rep. Moldova