Tot mai sus... Forever

Emotie, bucurie, speranta, incredere, mandrie… sunt trairi care ne-au imbogatit sufletul in ultimele zile, deoarece luna mai ne intoarce mereu inima spre trecut si actiunea spre viitor. Se spune ca atunci cand o companie are succes, inseamna ca cineva, la un moment dat, a luat o decizie curajoasa. 13 mai 1978 este ziua in care curajul a invins teama prin viziunea unica a unui om legendar: Rex Maughan, fondatorul Forever Living Products International.

Am sarbatorit 46 de ani de cand visam maret, gandim maret si actionam maret in Forever. 46 de ani de cand facem parte din definitia succesului… ba chiar o rescriem de multe ori. Noi nu dezvoltam o afacere, ci oameni. Oamenii sunt cei care insufletesc afacerea. Adica voi. Dintotdeauna, Forever a fost despre voi si datorita voua. Produsele noastre minunate cu aloe au hranit pasiunea si dragostea voastra de a ajuta alti oameni. Si o fac in continuare in peste 160 de tari din intreaga lume.

Forever Romania & Moldova reprezinta o parte importanta din tortul acestei aniversari. Pentru ca voi, Forever Business Ownerii nostri, sunteti cei care motivati si inspirati cu povesti memorabile, care strabat intreg mapamondul si lasa o amprenta de neuitat. Este, asadar, si sarbatoarea voastra. Este perioada ideala sa va amintiti de ce sunteti Forever si sa va daruiti cele mai frumoase cadouri: reusitele pe care le meritati! Si va garantam ca sunt de o mie de ori mai satisfacatoare atunci cand munciti pentru ele. Iar daca vreti sa simtiti cum traieste si straluceste compania noastra in vietile oamenilor, va asteptam pe toti sambata, 25 mai, la Success Day-ul din Brasov.

Ne-am surprins zambind si gandindu-ne ca nu este intamplator ca aniversarea companiei este in apropierea datei de 1 iunie, Ziua Copilului. Pentru ca, desi anii trec, ne simtim mereu ca niste copii care au un intreg viitor in fata, care inca se entuziasmeaza nespus la fiecare pas, la fiecare veste buna de la voi, la fiecare produs nou lansat sau reusita care va aduce mai aproape de visurile voastre.

Deschideti-va cu incredere aripile, largiti-va orizonturile, fiti tot timpul curiosi, zambiti si bucurati-va de tot ceea ce faceti asemenea unui copil. Pentru ca doar astfel veti zbura la inaltimi care va duc in Phuket, Thailanda, la EMR25 sau, de ce nu, in Paris, la FGR25, ori spre tot ce visati pentru voi si cei dragi voua. Sa nu uitati niciodata ca un copil se poticneste, cade, se loveste, dar incearca din nou si din nou pana cand reuseste. A o lua de la capat, zilnic, cu actiuni mici, dar constante este parte din drumul spre realizarile extraordinare ale celor care reusesc.

Avem 46 de ani, dar suntem atat de tineri, mereu dornici de nou, de calatorii cu trasee aventuroase, dar cu destinatii precise: obiective de legenda! Pentru ca doar cei care indraznesc sa viseze maret reusesc. Iar daca Rex a avut curajul sa porneasca o afacere-gigant de la masa din bucatarie a casei sale, in 1978, fara toata informatia, cunoasterea, instrumentele pe care le avem la dispozitie astazi, atunci noi nu avem voie sa ne oprim fara sa zburam… tot mai sus! Spre 15.000 p.c. pe luna, spre un numar record de calificari la Raliu sau Eagle, spre cat mai multi membri in GLT si PAC20. Avem o echipa valoroasa, care straluceste de la o luna la alta si simtim ca este nerabdatoare sa traiasca experiente nemaintalnite in Forever. Sa dam mai departe, impreuna, aceasta energie fenomenala si sa inspiram tot mai multi oameni sa ni se alature in cea mai frumoasa afacere din lume.

Ne face placere si suntem fericiti sa va fim alaturi spre cele mai inalte zboruri ale visurilor voastre.

Dr. Szőcs Gábor & Dr. Szőcs Dóra
Country Manageri Forever Romania & Rep. Moldova