Perechi Forever perfect compatibile in luna iubirii

Suntem in luna iubirii si este momentul perfect pentru a spune "tu esti alesul" cuiva special. Din fericire, gama de ingrijire a pielii Forever este completarea perfecta pentru a arata mai bine si a te simti mai bine! Produsele noastre te pot ajuta si sunt uimitoare si folosite individual, dar atunci cand sunt combinate cu alte produse sunt pur si simplu exceptionale. Am reunit cateva perechi care functioneaza bine impreuna si care ofera diferite beneficii de care te poti bucura atat tu, cat si persoana iubita.

Smoothing Exfoliator + Sonya Refreshing Gel Cleanser

In cautarea unei rutine de ingrijire noi? Cu Smoothing Exfoliator si Sonya Refreshing Gel Cleanser poti face pasi importanti spre o piele cu aspect mai sanatos. Combinatia unica de microsfere din ulei de jojoba si pudra de bambus provenita din surse sustenabile ajuta la indepartarea blanda a celulelor moarte, fara a fi abraziva. Enzimele precum bromelaina si papaina, alaturi de uleiul esential de lamaie ajuta la indepartarea mai usoara a celulelor moarte si confera un aspect intinerit pielii.

Apoi, curatarea este completa atunci cand adaugi gelul de curatare Sonya Refreshing Gel, imbogatit cu agenti de hidratare precum uleiul de Baobab presat la rece, care calmeaza si hidrateaza pielea. Antioxidanti puternici precum aminoacizii din mere si hidroxiacetofenona sustin tenul mixt, in timp ce fructul de acacia concinna, agent natural de curatare, ajuta la indepartarea celulelor moarte, precum si a urmelor de machiaj, pentru o demachiere perfecta. Pregateste-te sa dezvalui o piele mai fina si mai catifelata si sa-ti uimesti partenerul!
  
Awakening Eye Cream + Infinite Restoring Crème


Descopera „tineretea fara batranete” cu perechea noastra exclusiva Forever! Crema noastra de ochi Awakening Eye Cream si crema Infinite Restoring Crème sunt solutia ta in doi pasi pentru imbunatatirea, intinerirea si refacerea atat a pielii din jurul ochilor, cat si a tenului. Prin cele doua produse obtii pana la 16 ingrediente puternice, cum ar fi colagenul marin, peptidele, extractele vegetale naturale si Aloe vera, etc. Experimenteaza o reducere vizibila a cearcanelor si a ridurilor, in timp ce tenul tau se bucura de o hidratare naturala - o combinatie perfecta pentru un ten mai neted cu aspect mai tanar, care dureaza toata ziua. Potrivite atat pentru femei, cat si pentru barbati.
  
Sonya Soothing Gel Moisturizer + Sonya Refining Mask


Daca ai tenul mixt sau gras, nu poti da gres cu aceasta combinatie!
Sonya Soothing Gel Moisturizer are o formula pe baza de gel care parca se „topeste” in piele. Bogata in extracte vegetale pretioase si alte ingrediente puternice, iti lasa tenul intens hidratat. Cu peste 10 extracte naturale din plante si uleiuri, alaturi de beta-glucanul extras din ciuperci plus colagen hidrolizat si extract de mar, aceasta formula calmeaza si hidrateaza tenul mixt.

Pentru o extra hidratare, aplica masca Sonya Refining Gel Mask. Este transparenta, asa ca nu pateaza, si echilibreaza secretia de sebum, conferind tenului un aspect luminos. O poti folosi inainte de culcare pentru a-ti ajuta pielea sa primeasca nutrientii de care are nevoie pentru a se regenera.
 
In luna iubirii, arata-i pielii tale putina dragoste

In luna dragostei Forever este momentul perfect pentru a-ti iubi si ingriji pielea! Imbunatateste-ti sau schimba-ti rutina cu aceste combinatii uimitoare de ingrijire a pielii de la Forever. Si nu uita sa distribui aceste compatibilitati de produse Forever pe retelele de socializare, astfel incat sa impartasesti aceste idei si cu cei din jur.