Awakening Eye Cream cadou la comanda ta Forever. Afla cum si cand!

Bucura-te din nou de cadouri Forever! De data aceasta, tenul este vedeta momentului si cel care va fi rasfatat timp de o saptamana in lumea Forever.

In perioada 4-10 septembrie, pentru orice comanda plasata online sau in depozite (Romania si Republica Moldova) care contine 1 x Hydrating Serum + 1 x Awakening Eye Cream, primesti gratuit un Awakening Eye Cream.

Tranzitia intre anotimpuri atrage si noi obiceiuri in rutina de ingrijire si frumusete. Iar noi iti sarim in ajutor cu doua super produse Forever, care vin la tine si cu daruri. Hydrating Serum, produsul nostru premiat cu Argint la categoria „Produse Premium Anti-Aging” in cadrul „Pure Beauty Awards 2020”, si Awakening Eye Cream sunt in vizorul oricarui pasionat de frumusete in aceasta perioada - pentru ca ofera o ingrijire completa a tenului si hranesc pielea asa cum putine alte produse o fac.

Ce ne dorim sa stii?

  • Campania este valabila pentru comenzile plasate in Romania si Rep. Moldova in perioada 4-10 septembrie, in limita stocurilor disponibile.
  • Se ofera cadou atatea Awakening Eye Cream cate combinatii de Hydrating Serum + Eye Cream sunt pe o comanda (ex. daca ai 3 x Serum + 3 x Eye Cream, primesti cadou 3 x Eye Cream).
  • Pentru produsul oferit cadou nu se ofera puncte credit sau contravaloarea in bani.

Spor la cumparaturi si o toamna frumoasa in tot ce va propuneti.