A inceput calificarea la #EMR25 - Phuket, Thailanda

Pe 1 mai am dat startul in cea mai fascinanta calatorie Forever, in care te insotim spre o destinatie mult ravnita in lumea Forever – calificarea la Eagle Manager. Iar EMR25 te asteapta intr-un loc de vis, care se regaseste cu siguranta pe lista de dorinte a multora dintre noi: superbul si exoticul Phuket, din Thailanda.

Te intrebi de ce merita sa fii Eagle? Sau nu stii exact ce presupune ori ce trebuie sa faci? Afla toate informatiile necesare de mai jos. Discuta apoi cu Sponsorul tau si faceti impreuna planul si strategia care sa te duca spre o calificare care iti va transforma viata si iti va consolida afacerea. Nu uita ca in fiecare luna ai la dispozitie webinariile Go Eagle puse la dispozitie de companie, pe Zoom (si pe canalul nostru de Youtube), in care Vulturi de top din Forever Romania & Moldova te aduc cu un pas mai aproape de calificarea la acest stimulent.

De ce sa te califici Eagle Manager?

Realizand in fiecare luna cel putin 60 p.c. totale, avansezi mult mai usor catre un nou nivel in Planul de Marketing. Iar cu o planificare buna, calificarea la acest stimulent reprezinta rampa perfecta de lansare pentru alte programe stimulative, precum nivelul 1 al Programului Forever2Drive si chiar Chairman’s Bonus.


•    Faci primul pas spre grupul de elita Club 100 Forever Romania.
•    Iti dezvolti noi linii manageriale, ceea ce inseamna, implicit, extinderea echipei si dezvoltarea afacerii si, bineinteles, bonusuri mai mari.
•    Vei fi invitatul special al companiei la evenimentul global dedicat exclusiv Eagle Managerilor din toata lumea.
•    Primesti o insigna speciala, simbol al reusitei tale, care, purtata cu mandrie, va fi mereu o motivatie in plus pentru toti colaboratorii tai.
•    Iti dezvolti si iti consolidezi mult mai bine echipa, devenind un model demn de urmat.
•    Te sustine sa evoluezi si sa te dezvolti personal si sa-ti recastigi motivatia de a fi in fiecare zi mai bun in ceea ce faci.
•    Te ajuta sa-ti planifici mai bine activitatea si sa te concentrezi in egala masura asupra celor patru arii pe care le presupune afacerea ta: Recrutare, Fidelizare, Dezvoltare si Productivitate.

Stiai ca 67% dintre Eagle Manageri se califica rapid si la Chairman’s Bonus? Ai inca un motiv sa pui Eagle Manager pe lista ta de obiective.

Eagle Managerii sunt invitati anual la Eagle Managers’ Retreat, un eveniment global unde au sansa de a participa la training-uri tinute de FBO de top sau de membri ai Echipei Executive, unde pot sa interactioneze si sa faca schimb de experienta cu alti lideri globali, sa calatoreasca in locuri exotice noi, deosebite si sa primeasca recunoastere pentru realizarile lor in lumea Forever.

Cum te califici?

Perioada de calificare: 1 mai 2024 – 30 aprilie 2025

Cerintele de baza pentru calificarea la Eagle Manager au in vedere mentinerea lunara a nivelului de Manager, cu accent pe recrutare si pe sustinerea dezvoltarii noilor parteneri.

Pentru a se califica, un FBO trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:

• Trebuie sa fie Activ si calificat la Bonusul de Conducere in fiecare luna.
• Trebuie sa acumuleze cel putin 720 Puncte Credit Totale, incluzand aici cel putin 100 p.c. Noi, din linii sponsoriale personale.
• Trebuie sa sponsorizeze personal si sa dezvolte cel putin 2 Supervizori noi
Detalii complete despre regulile de calificare sunt disponibile in capitolul 8 din Politicile Companiei. Lucrurile par mai complicate in teorie decat in practica. Nu uita ca ai un an intreg la dispozitie pentru a duce aceasta calificare la final. Cu sprijinul constant al Sponsorului si concentrate zilnic pe ceea ce trebuie sa faci, aceasta reusita este mai aproape de tine decat crezi.

De ce sa participi la evenimentele organizate de companie?

In Network Marketing, persoana care participa la cele mai multe evenimente castiga. Si nu vorbim doar despre intalnirile de grup sau evenimentele echipei locale. Vorbim mai ales despre marile evenimente organizate de companie in destinatii extraordinare, in fiecare an. Aceste evenimente reprezinta mai mult decat simple calatorii. Sunt experienta extrem de valoroase, la care este foarte important sa participi pentru cresterea afacerii tale. Cu siguranta unele persoane vor spune ca, in lumea tehnologica de astazi, in care posibilitatile de intalnire online sunt nenumarate si la doar un click distanta, participarea fizica la evenimente nu mai este la fel de atractiva cum era in trecut.

Exista atat de multe training-uri disponibile online, incat multi se intreaba de ce ar trebui sa calatoresti in acest scop. Daca te uiti la cei care castiga cel mai bine in compania ta, vei descoperi ca aproape fiecare dintre ei foloseste participarea la evenimente ca piatra de temelie pentru a-si duce afacerea la urmatorul nivel. Aflam si cateva dintre cele mai importante beneficii:

Reconecteaza-te la visurile tale

Uneori ai nevoie sa te indepartezi putin de rutina cotidiana si sa-ti reincarci bateriile pentru implinirea visurilor tale. Iar participarea la evenimente precum FGR, EMR, Level Up, etc. este modalitatea perfecta de a face asta. Aceste evenimente reunesc FBO din intreaga lume Forever, reuniti pentru a afla care sunt produsele noi, a participa la sesiuni de instruire despre strategii si tactici in dezvoltarea afacerilor, a castiga inspiratie din povesti motivationale, a asista la recunoasteri impresionante, a se bucura de multa distractie. Nu degeaba spunem ca este un eveniment fara egal.

Descopera de ce ai nevoie pentru a merge mai departe

Training-urile si discursurile pe care le auzi in timpul evenimentelor iti pun la dispozitie sfaturi practice si multa inspiratie pentru afacerea ta. Nu stii niciodata cand unul dintre speakerii pe care ai sansa sa-i asculti va spune ceva cu care rezonezi si iti va deschide noi perspective pentru dezvoltarea business-ului tau Forever.

Au fost nenumarate astfel de momente de-a lungul anilor la evenimentele Forever. Un speaker a spus ceva care le-a dat celor prezenti puterea de a nu renunta niciodata. Dintr-un alt discurs am inteles ca nu trebuie sa-i invinovatim pe altii pentru esecurile noastre. Ori poate cineva a decis sa mearga pana la capat datorita a ceva ce a spus un speaker la un eveniment. Multe dintre momentele de cotitura intr-o cariera in Network Marketing s-au petrecut la evenimente.

Fii parte a comunitatii de network marketing

Pe langa inspiratia si intruirea pe care le primesti la evenimente, ai ocazia sa experimentezi si puterea comunitatii. Cand esti prezent la evenimente esti inconjurat de oameni care gandesc la fel ca tine, oameni au vazut acelasi potential in Network Marketing ca si tine, care parcurg aceeasi calatorie ca si tine, care au convingeri, sperante, visuri, aspiratii similare.

Descopera o sursa valoroasa de inspiratie si motivatie

La evenimentele globale sunt recunoscuti cei care au atins anumite obiective, au doborat recorduri, au atins un anumit statut etc. Cand ii vezi pe scena si le auzi povestile, cu siguranta te gandesti: "Vreau sa fiu si eu asa. Vreau sa fiu pe scena. Pot sa reusesc asta". Reusitele celorlalti FBO te inspira sa faci mai mult pentru afacerea ta, sa devii mai bun cu fiecare zi.

Afla secretul calatoriilor in destinatii speciale

Calatoriile in destinatii speciale pentru evenimente sunt unul dintre cele mai puternice atuuri pe care le ai la indemana pentru a-ti dezvolta afacerea. Iata ce spunea celebrul Eric Worre pe aceasta tema: „Cand mi-am inceput cariera in Network Marketing, nu credeam ca pot merge la toate aceste evenimente peste tot in tara. Nu aveam bani, timp sau resurse. Dar, in timp ce ma aflam la unul dintre aceste evenimente, m-am trezit stand alaturi de unul dintre cei care obtineau cele mai mari venituri din intreaga companie. Cand l-am intrebat care era secretul, mi-a spus ceva ce nu voi uita niciodata... Mi-a spus: "Eric, vezi camera asta? In ea incap aproximativ 2.000 de persoane. La urmatorul eveniment, jumatate dintre acesti oameni nu se vor mai intoarce, dar jumatatea care se va intoarce va castiga de aproximativ doua ori mai mult decat media celorlalti din sala. Treaba ta este sa fii printre cei 1.000 de oameni care se intorc. Mai mult: la urmatorul eveniment, jumatate dintre cei 1.000 nu se vor intoarce, dar cei 500 care o vor face vor castiga de patru ori mai mult decat media celor din sala. Acest lucru continua de la un eveniment la altul. Daca vei continua sa revii, vei ajunge sa te numeri printre cei mai bine platiti oameni din sala si, in cele din urma, vei ajunge chiar sa faci prezentari pe scena. Evident, va trebui sa continui sa lucrezi la abilitatile tale, dar experienta mea mi-a aratat ca, daca rezisti mai mult decat media, vei ajunge in varf."
 

Phuket, Thailanda, este destinatia intalnirii globale Eagle Manager's Retreat din 2025!