Puterea stimulentelor Forever

Forever Living Products ofera unul dintre cele mai complexe modele de afaceri din intreaga industrie multi-level marketing, datorita potentialului de castig excelent. Pe langa aceasta, compania este dedicata rasplatirii Forever Business Ownerilor si printr-un portofoliu de stimulente  generoase, special gandite pentru a-ti pune la dispozitie un ghid complet de dezvoltare a unei afaceri de succes. Toate programele stimulative ofera sansa de a imparti drumul spre succes in pasi mici, usor de parcurs. In plus, ofera recompense generoase prin extra-castiguri, bonusuri si oportunitati de a calatori in intreaga lume.

Statutul de Activ (4 puncte credit)

Esti la inceput de drum si te intrebi de unde sa pornesti in aceasta calatorie uimitoare Forever? Pozitiile de top din Planul de Marketing par la o lume distanta si n-ai nicio idee cum sa faci sa participi la Raliul Global? Aici intervine Statutul de Activ. Acumularea a 4 puncte credit lunar reprezinta baza Planului de Marketing Forever, sarea si piperul afacerii noastre. Realizarea celor 4 puncte in decursul unei luni incurajeaza consumul personal si recomandarea produselor catre clienti. Daca faci asta, poti considera ca primele stadii de dezvoltare ale afacerii tale sunt realizate. Totodata, realizarea statutului de Activ te face eligibil pentru bonusul lunar, ca sa nu mai mentionam toate celelalte stimulente ale companiei. Imagineaza-ti doar cum ar fi sa urci pe scena marilor evenimente globale Forever, chiar sa primesti un cec Chairman’s Bonus, simti entuziasmul? Iata de ce este important sa intri in cursa lunara a statutului de Activ.

Sfat pentru succes: Fii un lider… un dezvoltator de retele profesionist . Cum altfel sa construiesti o afacere puternica si profitabila? Construind o echipa! Afacerea ta Forever nu trebuie sa se bazeze doar pe recomandarea produselor pentru sanatate si frumusete. Ea se va dezvolta foarte mult daca le vei oferi si celorlalti posibilitatea sa-si schimbe in bine stilul de viata, cu alte cuvinte daca le vei oferi sansa sa-ti arate ce pot, dezvoltandu-ti astfel o echipa puternica.

Forever2Drive - Programul Stimulativ de Merit

Cui nu i-ar placea o masina noua, un iaht sau o casa de vacanta? Ti-ai croit deja drumul prin Planul de Marketing. Acum este timpul sa primesti putin mai mult pentru eforturile tale. Este momentul sa profiti de Forever2Drive (cunoscut si ca Programul de Masina). Acesta este exact acel stimulent care iti transforma visurile in realitate: unul dintre cele mai generoase si, in acelasi timp, cele mai populare stimulente Forever. Pentru a te califica, trebuie sa realizezi un anumit numar de puncte credit in trei luni consecutive, iar toate detaliile le gasesti in Politicile Companiei si le poti discuta cu sponsorul tau.

Eagle Manager – Zboara pe cele mai inalte culmi

Ai muncit cu daruire si pasiune, iar acum esti un Manager care se intreaba cum ar putea sa-si duca afacerea la nivelul urmator. Programul Eagle Manager te va ajuta sa intelegi, prin cerintele sale, ce trebuie sa faci pentru a continua pe traiectoria ascendenta pe care pozitia de Manager o presupune. Pe scurt, acest program face legatura intre insigna de Manager si primul cec Chairman’s Bonus, adica reprezinta o metoda de a profita de tot ceea ce Forever are de oferit. Statutul de Eagle Manager trebuie realizat in fiecare an prin intrunirea urmatoarelor cerinte (cu detalii complete in capitolul 8 din Politicile Companiei):

  1. Realizarea Statutului de Activ si a Bonusului de Conducere in fiecare luna a intregii perioade de calificare.
  2. Acumularea a 720 de puncte credit totale, dintre care cel putin 100 sa fie puncte noi.
  3. Sponsorizarea personala si dezvoltarea a doi noi Supervizori.
  4. Sustinerea evenimentelor locale si regionale.

Raliul Global si Chairman’s Bonus

Raliul Global reprezinta o oportunitate importanta de a te intalni cu FBO de top din intreaga lume Forever, de a participa la traininguri specializate, de a lua parte la cele mai fascinante recunoasteri si, nu in ultimul rand, de a te bucura de un spectacol incendiar. Ti-ai pus pe lista obiectivelor calificarea la Raliul Global din 2023? Inseamna ca vei zbura spre o destinatie unica, unde vei putea explora conceptul unei afaceri fara frontiere. Bali te asteapta si esti doar la o decizie distanta!

Rostul intregii scheme de stimulente Forever este de a-i ajuta pe Forever Business Owneri sa inteleaga importanta stabilirii obiectivelor, sa-si dea seama ce este realizabil si sa-si canalizeze eforturile pentru a ajunge acolo unde isi doresc. Astfel iti vei conduce afacerea spre succes prin cele mai bune practici.

Chairman’s  Bonus este un stimulent incredibil, pentru ca iti permite sa te bucuri de succesul financiar al companiei. Cine n-ar vrea sa primeasca un cec de cateva mii de euro? Ai toate detaliile despre cum sa te califici in Politicile Companiei.

De ce sa intri in cursa stimulentelor Forever?

De fapt, intrebarea corecta este de ce sa nu intri in aceasta cursa? Aceste programe iti aduc un venit in plus, sansa de a calatori si recunoasterea pe care o meriti pentru efortul depus. Ele exista pentru ca tu sa profiti de ele. Apoi, lucrand pentru a realiza aceste stimulente, vei fi ghidat spre dezvoltarea unei afaceri stabile si de succes.

Este important sa profiti de ceea ce ti se ofera, nu numai pentru dezvoltarea personala, dar si pentru dezvoltarea membrilor echipei tale. Vorbeste-le si lor despre aceasta cursa si despre motivele pentru care  este bine sa intre in ea. Explica-le ca ii va ajuta sa imparta un drum lung, cel catre succes, in pasi mici si realizabili. Explica-le ca fac parte dintr-o companie care are in mijlocul culturii sale recunoasterile. Forever isi doreste sa poata oferi aceste recompense, asa ca profita de ele. Recunoasterea este o parte foarte importanta din cultura Forever; este important ca fiecare FBO sa se simta apreciat si pretuit pentru realizarile sale. Iar pentru talent exceptional, Forever ofera recompense exceptionale…

Intrebarea cu adevarat importanta este, deci: unde te va duce 2022?

Noi iti dorim ca succesul sa-ti fie cel mai bun prieten si fie ca anul acesta sa ajungi exact acolo unde iti doresti! Calatoria ta incepe aici!