Cosul Meu

Arhivele lunare: May 2024

  1. M-am calificat prima data la Eagle in doar 6 luni... (INTERVIU)

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 28/05/2024
    Ana Munteanu, Senior Manager, calificat Eagle, medic, mama a doi copii superbi, antreprenor si lider de exceptie… si lista poate continua cand vine vorba de a reusi tot ce iti propui, daca alegi mediul potrivit de crestere. Este de doar un an si jumatate in Forever, calificata la toate stimulentele europene, la EMR24, la programul de masina si cu rezultate frumoase in afacere. Totul, pe langa familia superba, despre care spune ca este prioritatea ei. Cum reuseste? Aflam chiar de la ea secretele unor calificari de exceptie si actiunile concrete care au condus-o catre ele.
    Citeste articolul
  2. Regulament campanie - Cu Forever Coffee MOR esti mereu castigator!

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 25/05/2024
    Pe 25 mai, trebuie sa fii in sala din Brasov pentru ca organizam un super concurs cu premii Forever, unde vedeta va fi nimeni alta decat cafeaua noastra Forever MOR! Ai sansa sa petreci o zi minunata alaturi de noi, dar si sa castigi super premii. Avem 12 premii puse in joc, iar tu poti fi primul care are o sansa la unul dintre ele!
    Citeste articolul
  3. Tot mai sus... Forever

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 23/05/2024
    Am sarbatorit de curand 46 de ani de cand visam maret, gandim maret si actionam maret in Forever. 46 de ani de cand facem parte din definitia succesului… ba chiar o rescriem de multe ori. Noi nu dezvoltam o afacere, ci oameni. Oamenii sunt cei care insufletesc afacerea. Adica voi. Dintotdeauna, Forever a fost despre voi si datorita voua.
    Citeste articolul
  4. A inceput calificarea la #EMR25 - Phuket, Thailanda

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 09/05/2024
    Pe 1 mai am dat startul in cea mai fascinanta calatorie Forever, in care te insotim spre o destinatie mult ravnita in lumea Forever – calificarea la Eagle Manager. Iar EMR25 te asteapta intr-un loc de vis, care se regaseste cu siguranta pe lista de dorinte a multora dintre noi: superbul si exoticul Phuket, din Thailanda.
    Citeste articolul
  5. 7 tehnici de social media utile in Network Marketing

    De Forever Living Products Romania
    Adaugat la 09/05/2024
    Tehnicile de social media sunt esentiale in Network Marketing, avand un impact semnificativ asupra modului in care retelele de vanzari isi construiesc si mentin relatiile cu clientii. In era digitala, utilizarea strategica a platformelor de social media poate accelera cresterea si extinderea afacerilor.
    Citeste articolul