Cosul Meu

Sonya Spray Bottle

Rating:
100 % of 100
10,00 RON
Cod #
ART0297
In stoc
  • Practica si mereu la indemana
  • Ideala in calatorii
  • Perfecta ca "instrument" de testare pentru Aloe First, Balancing Toner sau Aloe Activator

Eleganta si practica, Sonya Spray Bottle este accesoriul perfect pentru apa de toaleta, tonere, spray-uri si alte produse de ingrijire personala sub forma lichida.

Sonya Spray Bottle se potriveste perfect in orice geanta sau chiar buzunar si astfel poti lua cu tine oriunde, oricand Aloe First, Aloe Activator sau Balancing Toner. Cu acest recipient convenabil si elegant, indispensabil pentru stilul modern de viata, te vei bucura de mai mult confort si rasfat, indiferent unde te poarta pasii: in destinatii sau la intalniri de business ori departe de agitatie, in vacante pline de relaxare. Un singur puf si esti sigur ca ajungi la destinatie relaxat, cu tenul improspatat si gata pentru tot ce ai de facut.

Ambalajul practic, sub forma de sticluta cu vaporizator, si capacitatea de 60 ml o recomanda inclusiv pentru bagajul de mana atunci cand calatoresti cu avionul. Mai ales pe zborurile lungi, suntem convinsi ca vei aprecia improspatarea si hidratarea tenului cu produsele Forever pe care le iubesti.

Write Your Own Review
You're reviewing:Sonya Spray Bottle
Rating