Cosul Meu

Cum comand ?

Pasul 1 : Crearea contului. Inregistrarea

Accesati site-ul www.foreverliving.ro.

Pentru a cumpara produse Forever online este necesar sa aveti un cont, pe care trebuie sa il creati la prima vizita pe site, accesand link-ul “Intra in cont" -> "Creeaza cont".  Aici trebuie sa completati toate campurile cu datele corecte :

  • Nume si prenume, CNP, E-mail, telefon
  • Adresa completa 
  • ID-ul de NC/FBO si alegerea parolei

Dupa introducerea completa a datelor apasati pe butonul “Inregistrare” si veti primi un email de confirmare a contului. Toate aceste informatii au caracter confidential si vor putea fi accesate numai de catre operatorii Forever.

Dupa ce vor fi verificate toate datele de inregistrare, veti primi pe adresa de e-mail deja introdusa un mesaj de validare a contului dvs. In caz in care informatiile furnizate de dvs. nu sunt complete, veti primi pe adresa de e-mail un mesaj de respingere a crearii contului, precum si motivul acestei respingeri.

Toate conturile sunt verificate si validate de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00 (in timpul programului de lucru).

Dupa ce vi se valideaza contul puteti merge la pasul urmator, si anume Autentificarea.

 

Pasul 2 : Autentificarea

Dupa crearea contului, trebuie sa va autentificati pentru a putea face comenzi. Acest lucru presupune introducerea adresei de e-mail si a parolei alese la pasul 1.

 

Pasul 3 : Adaugarea produselor in cos

Navigati prin categoriile de produse sau scrieti denumirea produsului dorit in casuta "CAUTA" pentru a-l localiza imediat.

Selectati produsele pe care doriti sa le cumparati apasand butonul “Adauga in cos” si apasati butonul “Finalizeaza Comanda”. In cazul in care doriti sa modificati produsele din cos aveti posibilitatea de a sterge orice articol sau de a modifica cantitatea acestuia. Dupa efectuarea modificarilor pentru afisarea noilor date folositi butonul “Aplica modificarile”.

Pe masura ce adaugati produse, acestea se vor regasi in cosul de cumparaturi din partea dreapta a paginii. Tot in cosul de cumparaturi puteti selecta cantitatea produselor comandate.

Valoarea minima a comenzii este de 50 Euro fara TVA pentru FBO si 25 Euro fara TVA pentru Preferred Customer. 

Dupa ce ai selectat toate produsele dorite si ai selectat modalitatea de plata dorita apasa butonul “Plaseaza comanda”.

In cazul in care ai optat sa achiti comanda online, prin card bancar, te rugam sa dai click pe "Continua catre Romcard" si asteapta sa se deschida pagina securizata Romcard (vezi poza mai jos). Dupa ce se deschide pagina de plati Romcard, completeaza datele detinatorului de card, datele cardului si apasa butonul „Plateste”. Plata a fost efectuata si vei primi un email de confirmare din partea Romcard ca plata a fost inregistrata.

 

Pasul 4 : Casa. Finalizarea comenzii.

Din noua pagina care se deschide la apasarea butonului "Finalizeaza comanda", selectati modalitatea de facturare: persoana fizica sau persoana juridica. Pentru a putea primi  factura pe persoana juridica, plata trebuie facuta tot pe persoana juridica. De asemenea, trebuie sa trimiteti pe adresa de e-mail: [email protected] si actele firmei, dupa cum urmeaza:

  • statutul firmei - actul constitutiv sau rezolutia (in cazul PFA, II, IF). Obligatoriu trebuie sa apara persoana inscrisa in Forever care sa detina cel putin 50% din entitate.
  • certificatul de inregistrare
  • C.I.F. in scopuri de TVA (numai pentru platitorii de TVA)
  • Contractul MLM semnat si stampilat (optional), iar apoi trimis in original la sediul firmei
  • declaratie pe proprie raspundere asociat, daca sunt cel putin doi asociati in entitate
  • autorizatia de practica (unde este cazul)

Se accepta numai firmele care au unul din urmatoarele coduri CAEN: 4618 sau 4619 (exceptie fac cabinetele medicale individuale).

Dupa ce primiti acordul pentru a factura pe persoana juridica, va rugam sa trimiteti un e-mail pe adresa [email protected] in care sa specificati numele dumneavoastra, ID-ul Forever si ca doriti sa fie adaugate pe contul dumneavoastra datele firmei.

In cazul in care doriti sa primiti coletul la o alta adresa decat cea cu care sunteti inregistrat va rugam sa introduceti toate datele necesare: adresa completa si un numar de telefon de contact in cazul in care este o alta persoana la primirea coletului.

Inainte de a plasa comanda, va rugam sa cititi si sa bifati casuta cu "Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii si Politica de confidentialitate".

Dupa ce ati completat fiecare camp, pentru a finaliza comanda, apasati butonul “Plaseaza comanda”. Dupa apasarea acestui buton veti primi pe adresa de email toate detaliile comenzii dvs., inclusiv numarul de comanda. 

Pentru orice problema legata de plasarea comenzilor, te rugam sa ne contactezi pe adresa de email [email protected] sau la unul din numerele de telefon 0726.332.140/0726.332.157/0726.332.178 apelabile intre orele 10:00-15:00. Pentru plasarea comenzilor in limba maghiara, va rugam sa apelati numarul de telefon: 0264.420.120 (luni 12:00-15:00, marţi – vineri 10:00 – 15:00).

Comenzile telefonice se preiau pana la data la care este disponibila pe site plata ramburs cu livrare in tara (luni-vineri). In luna iulie, ultima zi de plasare a comenzilor prin telefon este data de 24.

Validarea punctelor credit

- Comenzile plasate si platite online, cu card bancar prin platforma Romcard, pana la ora 16:00 din ultima zi lucratoare a lunii (luni-vineri) vor fi luate in calcul pentru punctajul lunii in curs. In cazul depasirii acestui termen, facturile si implicit punctajele respectivelor comenzi, vor fi alocate urmatoarei luni calendaristice.

Va multumim si va dorim cumparaturi placute pe site-ul nostru.