Cosul Meu

Modalitati de plata

1. Termenul in care puteti plati produsele comandate pe site este de 3 zile lucratoare. Daca in termen de 3 zile lucratoare nu ati efectuat plata, comanda dvs. va fi anulata.

 

2. Cea mai comoda modalitate de plata este prin card bancar. Selectati aceasta optiune si asteptati sa vi se deschida pagina securizata PayU. Completati datele detinatorului de card, datele cardului si apasati butonul „Plateste”. Plata a fost efectuata si o chitanta electronica va este trimisa pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat.

 

3. Platile prin virament bancar ale comenzilor lansate pe internet se fac numai in contul RO24BRDE450SV09924624500 . Daca faceti tranzactia prin BRD, primim confirmarea platii a doua zi, iar pentru platile facute din alte banci in contul nostru BRD, confirmarile le avem in 48 de ore.

 

4. Plata ramburs - alegand aceasta modalitate de plata trebuie sa achitati contravaloarea comenzii, direct la curierul care va livreaza coletul, la adresa specificata de dumneavoastra. Pentru a avea posibilitatea de a opta pentru aceasta modalitate de plata, comanda dvs. trebuie sa fie de minimum 50 euro fara TVA.