Cosul Meu

Intrebari frecvente

   
 • Cum imi pot face cont pe site?

Pentru a va crea cont, va rugam sa accesati site-ul, mergeti pe “Intra in cont” -> “Creeaza cont” si urmati pasii de crearea contului. Puteti vizualiza pasii de crearea contului accesand urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=y0Ng6kuXnLE

 

 • Pot comanda produse daca nu sunt inscris?

Da, acest modul deserveste consumatorii de produse Forever.

 

 • Cum pot achita produsele?

Produsele le puteti achita online, cu card bancar, prin platforma PayU, ramburs cu plata cash/cu cardul la livrare (pentru comenzile de minim 50 euro fara TVA).

 

 • Care este ultima zi a fiecarei luni in care pot plasa o comanda cu plata ramburs?

Aceasta informatie o gasesti accesand sectiunea “Conditii de livrare”. Nu uita, aceste date se modifica lunar.

  

 • In cat timp pot ridica o comanda din depozit, daca modalitatea de plata aleasa este: plata in depozit?

Comanda poate fi ridicata in 48 de ore lucratoare din momentul plasarii acesteia pe site.

  

 •    Cum se poate schimba parola contului?

In cazul in care ai uitat parola sau doresti sa o modifici trebuie sa accesezi sectiunea “Intra in cont” -> “Ai uitat parola?”. Completeaza adresa de e-mail aferenta contului tau si literele si cifrele din campul “Captcha”, apoi apasa butonul “Reseteaza parola”. Pe adresa ta de email se va genera un email cu pasii pe care ii ai de urmat.  Apasa butonul “Reseteaza parola” si vei fi redirectionat catre pagina unde iti vei alege o noua parola.

Te rugam sa alegi o parola complexa, care sa contina cel putin trei caractere diferite.

 

 • Cum se pot modifica adresa de e-mail si numarul de telefon?

Te rugam sa trimitic un e-mail cu solicitarea ta  la adresa: [email protected] Te rugam sa mentionezi numele si codul tau FLP.

  

 • Care sunt costurile de livrare?

In Bucuresti taxa de livrare este de 10 lei, iar in restul judetelor este de 15 lei. Pentru modalitatea de plata ramburs cu optiunea de plata in numerar se va percepe o taxa de 6lei/comanda pentru procesarea platii la livrare.

Toate comenzile care depasesc 1 p.c. vor fi livrate gratuit.

Din motive de siguranta si pentru evitarea costurilor suplimentare, va recomandam plata online a produselor, prin platforma PayU.

   

 • In cat timp se livreaza comanda?

Livrarea comenzilor va avea loc între 1 şi 3 zile lucrătoare, din momentul expedierii acestora, în funcţie de localitatea de destinaţie.

   

 • Cum procedez daca in coletul primit se afla produse diferite fata de cele comandate?

Daca exista neconcordante intre produsele comandate si cele din colet, te rugam sa ne aduci la cunostinta situatia in maxim 48 de ore de la primirea coletului, trimitand un e-mail la adresa: [email protected], in care te rugam sa specifici si numarul comenzii.

Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

    

 • Cum procedez daca un produs/intreg coletul este deteriorat?

Te rugam sa verifici integritatea coletului in prezenta curierului si, in cazul în care produsele sunt deteriorate, intocmeste impreuna cu acesta un proces verbal, iar noi vom remedia problema in cel mai scurt timp posibil. Te rugam sa ne aduci la cunostinta aceasta situatie in cel mult 48 de ore de la receptionarea coletului, la adresa de e-mail: [email protected]

Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

    

 • Cum pot urmari traseul comenzii mele?

Poti urmari traseul comenzilor tale direct din “Contul tau”, sectiunea “Comenzile mele”. Dupa ce accesezi butonul “Vezi comanda”, iti vor aparea afisate atat AWB-ul, cat si firma de curierat care iti livreaza produsele.  Completeaza nr. AWB pe  https://gls-group.eu/RO/ro/home - sectiunea Track and Trace sau https://www.dpd.com/ro_persoanefizice  (Nr. de transport) si afla care este statusul comenzii tale.

    

 • Cum pot inscrie o noua persoana in echipa mea?

In contul tau, vei gasi propriul link de invitatie pentru inscrierea online. Tot ce trebuie sa faci este sa copiezi link-ul si sa-l trimiti persoanelor care doresc sa se inscrie, mentionand ca este un link dedicat recrutarii si ca trebuie sa completeze toate datele solicitate in formular. Toate inscrierile realizate prin link-ul tau vor fi atribuite contului tau.

Pentru a vizualiza pasii de inscriere, te rugam sa accesezi urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=E4jOzrrZXmM&t=3s&ab_channel=ForeverLivingProductsRomaniaHQ