Cosul Meu

Forever Pomesteen Power

Rating:
94 % of 100
134,62 RON
Puncte credit
0.106
Cod #
262
In stoc

· Antioxidant foarte puternic

· Amestec unic de sucuri si extracte de fructe

· Aroma exotica, pe care toata lumea o va indragi

Specialistii sunt unanim de acord ca antioxidantii au o importanta vitala pentru sanatatea si  starea noastra de bine. In prezent, disputa specialistilor din domeniul nutritiei se poarta pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietati antioxidante, fructul cu cel mai ridicat continut de xantone sau fructul cu cea mai ridicata valoare CARO (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen). Forever Pomesteen Power raspunde tuturor acestor exigente, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus mentionate: rodii, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si seminte de struguri.

CARO (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen) este indicatorul care  arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efectele negative ale radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezinta o marja larga de variatie chiar la testarea aceluiasi fruct, efectuata la momente diferite dupa recoltare. Este foarte important de stiut ca toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO, in special rodia si mangostanul.

Sucul de rodie contine mai multi polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde, sucul de merisor sau de portocale. In plus, constituie o sursa importanta de vitamine A, C, E si fier.

Mangostanul este un fruct cunoscut in Asia. Gustul sau deosebit a determinat-o pe regina Victoria sa il declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit "Regina fructelor". Valoarea sa CARO este ridicata, fiind foarte bogat in xantone. Xantonele reprezinta o familie de compusi naturali cu proprietati antioxidante deosebite, prezenti in fructe.

Amestec brevetat [Apa (57%) si sucuri concentrate din fructe: rodii (Punica granatum), pere (Pyrus communis), mangostan (Garcinia Mangostana), zmeura (Rubus idaeus), mure (Rubus fruticosus) si afine (Vaccinium corymbosum)], gel stabilizat de Aloe vera, alginat de sodiu (stabilizator), extract din seminte de struguri (Vitis vinifera), sorbat de potasiu (conservant), acid citric anhidru (acidifiant).

ALTE INGREDIENTE: Sorbat de potasiu si benzoat de sodiu (pentru mentinerea aromei)

CANTITATE: 473 ml

30 ml zilnic sau dupa dorinta, preferabil inainte de masa.

Write Your Own Review
You're reviewing:Forever Pomesteen Power
Rating