Cosul Meu

Forever Pomesteen Power

Rating:
94% of 100
Incarca...
133,80 RON
Puncte credit
0.106
Cod #
262
In stoc

· Antioxidant foarte puternic

· Amestec unic de sucuri si extracte de fructe

· Aroma exotica, pe care toata lumea o va indragi

Specialistii sunt unanim de acord ca antioxidantii au o importanta vitala pentru sanatatea si  starea noastra de bine. In prezent, disputa specialistilor din domeniul nutritiei se poarta pentru a desemna fructul cu cele mai puternice proprietati antioxidante, fructul cu cel mai ridicat continut de xantone sau fructul cu cea mai ridicata valoare CARO (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen). Forever Pomesteen Power raspunde tuturor acestor exigente, fiind un amestec brevetat al celor mai valoroase fructe pentru categoriile mai sus mentionate: rodii, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si seminte de struguri.

CARO (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen) este indicatorul care  arata capacitatea unui antioxidant de a inlatura efectele negative ale radicalilor liberi. Valoarea CARO a diferitelor fructe prezinta o marja larga de variatie chiar la testarea aceluiasi fruct, efectuata la momente diferite dupa recoltare. Este foarte important de stiut ca toate ingredientele din Forever Pomesteen Power se afla in topul listei valorilor CARO, in special rodia si mangostanul.

Sucul de rodie contine mai multi polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde, sucul de merisor sau de portocale. In plus, constituie o sursa importanta de vitamine A, C, E si fier.

Mangostanul este un fruct cunoscut in Asia. Gustul sau deosebit a determinat-o pe regina Victoria sa il declare fructul ei preferat, de atunci fiind denumit "Regina fructelor". Valoarea sa CARO este ridicata, fiind foarte bogat in xantone. Xantonele reprezinta o familie de compusi naturali cu proprietati antioxidante deosebite, prezenti in fructe.

Amestec brevetat [Apa (57%) si sucuri concentrate din fructe: rodii (Punica granatum), pere (Pyrus communis), mangostan (Garcinia Mangostana), zmeura (Rubus idaeus), mure (Rubus fruticosus) si afine (Vaccinium corymbosum)], gel stabilizat de Aloe vera, alginat de sodiu (stabilizator), extract din seminte de struguri (Vitis vinifera), sorbat de potasiu (conservant), acid citric anhidru (acidifiant).

ALTE INGREDIENTE: Sorbat de potasiu si benzoat de sodiu (pentru mentinerea aromei)

CANTITATE: 473 ml

30 ml zilnic sau dupa dorinta, preferabil inainte de masa.

Recenzii
Cele mai importante recenzii
 1. 100%
  Aloe si puterea fructelor colorate!

  De

  on

  Verified Purchase

  Ador gustul si aroma exotica de rodie si mangostan in combinatie cu aloe. Este bautura mea preferata cu care mi-am revenit foarte repede dupa ce am devenit mama.
 2. 100%
  Un puternic antioxidant il recomand cu incredere!

  De

  on

  Verified Purchase

  Sunt incantata de acest produs atat eu cat si familia mea. Imi place sa fac Cocktail-uri si de fiecare data adaug Forever Pomesteen Power, asa ma simt mai bine totdeauna si gustul e excelent.

 3. 100%
  Cosmovici Claudia

  De

  on

  Verified Purchase

  Super
 4. 100%
  FOREVER POMESTEEN POWER

  De

  on

  Verified Purchase

  UN PRODUS F BUN! REZULTATE F BUNE
 5. 100%
  Mai delicios

  De

  on

  Verified Purchase

  Foarte gustos si foarte sănătos. Ii place şi fetiței mele!
Vezi toate 14 recenzii
Adauga un comentariu
as
Anulare
Scrii pentru: Forever Pomesteen Power as
Rating