Cosul Meu

Forever Essential Oil Lemon

Nota:
100% of 100
Incarca...
58,31 RON
Puncte credit
0.044
Cod #
507
Stoc epuizat

Cele mai pure esente vegetale recoltate special pentru tine.

Acest produs nu este disponibil pentru comenzile cu ridicare din depozit.

100% PUR

100% PUTERNIC

Lamaile Forever sunt ingrijite cu atentie pana la maturizare si culese manual. Astfel, fructele devin mai zemoase si se obtine din ele un ulei esential foarte bun. Forever Living aduce cel mai pur si natural ulei de lamaie pentru a intari si energiza organismul.

Unul dintre cele mai puternice simturi umane este mirosul. Nu este nicio surpriza ca beneficiile terapeutice ale aromaterapiei sunt recunoscute la nivel mondial. Odata cu utilizarea noilor Uleiuri Esentiale de la Forever, avem posibilitatea sa respiram sanatate 24 de ore din 24. Permite starii de bine sa te inconjoare peste tot cu noile uleiuri esentiale de la Forever.

Impreuna cu o echipa de oameni de stiinta, fermieri, aromaterapeuti si botanisti, echipa Forever Living a calatorit in intreaga lume pentru a gasi si furniza cele mai pure ingrediente din natura. Fiecare ulei esential este extras dintr-o parte specifica a plantei. Iar fiecare parte din planta si tehnica de extragere sunt diferite in cazul fiecarui tip de ulei. Rezultatul final este cea mai pura esenta botanica naturala, recoltata special pentru tine.

La ce folosesc uleiurile esentiale? 

Cea mai des intalnita utilizare a uleiurilor esentiale este olfactoterapia. In momentul in care inspiram molecule aromate din uleiurile esentiale, acestea actioneaza pe creierul limbic in mai putin de 30 de secunde, urmand ca in mai putin de doua minute informatia sa ajunga in celule. In prezent, a fost acceptata cu mare succes in spitalele din Franta, Belgia, Elvetia, Germania.

A doua utilizare unanim acceptata este in masaj, in dilutie, in functie de necesitate. Niciun ulei esential nu se foloseste direct pe piele, nediluat in uleiuri vegetale, iar noi suntem norocosi sa aveti Carrier Oil, o baza complexa, excelenta in acest scop.

Probabil v-ati intrebat care este diferenta dintre uleiul vegetal si cel esential – cele vegetale se obtin prin presare din plante oleaginoase, iar cele esentiale prin distilare la vapori de apa, prin presare la rece (din pericarpul citricelor) si prin presare prin CO2 supercritic si enfleurage.

Uleiurile esentiale de la Forever sunt de o calitate exceptionala, ca toate celelalte produse din gama companiei. Moleculele aromate din acestea au insa o utilitate noua, in dezvoltarea oricarei afaceri Forever.

Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Citral, Linalool.

Dilueaza o picatura de ullei esential cu 10 picaturi baza de uleiuri sau alta lotiune, pentru uz extern sau in aromaterapie. A se pastra la frigider dupa desigilare.

PRECAUTII:

Uleiurile esentiale naturale sunt foarte concentrate si trebuie folosite cu grija. A nu se aplica nediluat pe piele. Nu lasati la indemana copiilor. Solicitati ajutor medical de specialitate in caz ca produsul este inghitit. Evitati contactul cu ochii si alte zone sensibile. In cazul sarcinii, alaptarii sau ori de cate ori exista o problema de ordin medical se va consulta medicul inainte de utilizare. A nu se folosi in cazul copiilor mici. Intrerupeti utilizarea in cazull aparitiei unei iritatii.

 A se pastra la loc uscat si racoros. Nu utilizati produsul daca sigiliul este  distrus sau lipseste.

Recenzii
Cele mai importante recenzii
 1. 100%
  Forever Essential Oil Lemon

  De

  on

  Verified Purchase

  Un produs de o calitate deosebita, pur si natural, este folosit pentru a intari si energiza organismul.
  Se mai poate utiliza in masaj, in dilutie cu Carrier Oil, in functie de necesitate(nu se foloseste direct pe piele).
  Ne bucuram de aroma si calitatile lui de exceptie !
 2. 100%
  ok

  De

  on

  Verified Purchase

  este foarte bun
 3. 100%
  Forever Esențial Oil Lemon

  De

  on

  Verified Purchase

  Un produs foarte bun, util, apreciat în familie si de catre clientele mele.
Adauga un comentariu
as
Anulare
Scrii pentru: Forever Essential Oil Lemon as
Rating