Cosul Meu

Forever Bee Propolis

Rating:
100 % of 100
168,93 RON
Puncte credit
0.127
Cod #
027
In stoc
  • Imunostimulator natural
  • Imbogatit cu laptisor de matca
  • Contine 22 de aminoacizi si complexul vitaminei B

 

Cand vorbim despre albine, ne gandim in primul rand la miere si polen. Mai exista, insa, si propolisul, o rasina secretata de arbori, pe care albinele o colecteaza si o metabolizeaza, folosind-o apoi pentru a etanseiza stupii. Etanseizarea este atat de eficienta, incat interiorul stupului este mai aseptic decat majoritatea salilor de operatie. Denumirea propolis provine din limba greaca si inseamna "inaintea orasului", adica apararea comunitatii impotriva pericolelor externe.

Propolisul are o istorie de peste 5000 de ani. Asirienii si grecii il utilizau pentru mentinerea sanatatii. Forever Bee Propolis contine 22 de aminoacizi, complexul vitaminei B si este imbogatit cu laptisor de matca, fiind un excelent stimulent imunitar natural.

Propolisul oferit de produsul Forever Bee Propolis este colectat din regiuni intens desertice, nepoluate. Pentru a asigura mentinerea puritatii, se folosesc colectoare speciale, brevetate. Forever Bee Propolis este un produs apicol 100% natural si nu contine conservanti sau coloranti artificiali. Propolisul este, de asemenea, o forma excelenta de hrana, plina de substante nutritive cum ar fi vitamine, minerale, enzime, aminoacizi si o serie de alte microelemente.

Ingrediente: propolis, proteine izolate din soia stupului, (Glycine hispida), colorant (pulbere de roscove), miere, agent de propulsare (dioxid de siliciu), aroma de migdale, agent de incarcare (croscarmeloza sodica), agent antiaglomerant (acid stearic), laptisor de matca (cu 3% 10-HAD).

Continut: 60 tablete (500 mg/tableta)

Cantitatea neta: 43 g

1 tableta de 2 ori pe zi. Consultati medicul inainte de folosirea acestui produs sau a oricarui alt supliment alimentar.

Write Your Own Review
You're reviewing:Forever Bee Propolis
Rating