Cosul Meu

Forever Aloe MPD 2x Ultra

Rating:
100 % of 100
138,43 RON
Puncte credit
0.097
Cod #
307
In stoc
 • Este prietenos cu mediul inconjurator si nu iti pune sanatatea in pericol.
 • Nu contine fosfor, un component ce se regaseste in majoritatea produselor similare de pe piata si despre care cercetarile au dovedit ca polueaza apa si mediul.
 • Este biodegradabil si non-toxic.
 • Contine Aloe vera, cu efect de hidratare asupra mainilor si hainelor deopotriva.
 • Are o formula non-abraziva, ceea ce il recomanda si pentru suprafetele delicate.
 • Este foarte concentrat si, implicit, extrem de economic.

Forever Aloe MPD 2X Ultra – detergent lichid biodegradabil, ultra concentrat, ideal pentru orice suprafata sau material – este fara dar si poate produsul de curatenie „bun la toate” in casa ta, indiferent de sezon.

Inlocuieste produsele obisnuite de curatenie cu Forever Aloe MPD 2X Ultra. Un calcul simplu iti arata ca folosirea acestui produs este mult mai avantajoasa. In plus, includerea lui pe lista ta lunara de cumparaturi Forever te ajuta sa-ti indeplinesti statutul de Activ, daca esti un Forever Business Owner si iti dezvolti propria afacere Forever. Si mai mult decat atat: primesti si bonus personal in urma comenzilor tale si ale noilor tai parteneri carora le recomanzi produsul. Forever Aloe MPD 2X Ultra este preferatul intregii tale echipe. Iata si de ce.

Forever Aloe MPD 2X Ultra – produs pentru intreaga casa

 • Hainele si lenjeria – ideal si pentru masina de spalat rufe, potrivit si pentru indepartarea petelor
 • Vasele – indeparteaza in mod eficace grasimea
 • Gresia si faianta
 • Parchetul
 • Obiectele sanitare
 • Geamurile – fara a lasa urme neplacute
 • Masina – exterior si interior
 • Covoarele
 • Pensulele de pictura

Versatil si mereu la indemana – cum il folosesti

Haine / lenjerie (incarcare normala a masinii de spalat rufe): Se folosesc 15 ml de produs. Pentru indepartarea petelor dificile se toarna putin produs direct pe pata si se lasa la inmuiat. Se va testa intotdeauna rezistenta culorii pe o suprafata mai putin vizibila.

Uz universal: Pentru curatarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor si automobilelor (la interior si exterior) se vor dilua 30 ml produs la 5 l de apa.

Menaj: Curata foarte eficient, fiind in acelasi timp delicat pentru maini. Doar cateva picaturi pe un burete de menaj sunt necesare pentru spalarea vaselor, indepartarea petelor de pe covoare etc. Deoarece produce o spuma abundenta nu se recomanda pentru masinile automate de spalat vase.

Sfatul Forever:

Cand comanzi Forever Aloe MPD 2X Ultra de la Forever, cumpara si cateva flacoane dozatoare tip spray. Dilueaza detergentul cu apa, conform instructiunilor, pastreaza un flacon in baie, unul in bucatarie si, de ce nu, unul chiar in masina. Vei vedea in scurt timp cat de mult iti va usura munca de curatenie. Incurajeaza-ti echipa sa-ti urmeze exemplul. Casa, masina si afacerea voastra vor straluci.  Gandeste-te la toate locurile in care curatenia zilnica, impecabila este o cerinta obligatorie. Stabileste contacte si promoveaza Forever Aloe MPD 2X Ultra.

Curatenia in pasi simpli, fara batai de cap poarta un singur nume: Forever Aloe MPD 2X Ultra de la Forever Living.

 Atentie!

(R36) Irita ochii, din cauza continutului de surfactanti anionici si neionici.

(S25) A se evita contactul cu ochii.

(S26) Primul ajutor in caz de contact accidental cu ochii: acestia vor fi clatiti timp de 10-15 minute. Se va consulta medicul daca iritatia persista.

(S46) A nu se inghiti. In cazul inghitirii accidentale, nu provocati voma. Solicitati consult medical.

(S2) A nu se lasa la indemana copiilor.

Cantitate: 946 ml

Soluţie apoasă cu surfactanţi non-ionici (15-30 %), surfactanţi anionici (15-30 %), parfum, metilizotiazolinonă, salicilat de benzil, d-limonen, linalool, agent de hidratare (gel de Aloe vera).

Haine, lenjerie: Pentru spalari normale (incarcatura de circa 3,5 kg rufe uscate) cantitatile de detergent recomandate sunt urmatoarele:

 

 

Grad murdarie

 

Duritatea apei

Mică

(0-10°)

Medie

(10-16°)

Mare

(>16°)

Mic

10 ml

12 ml

15 ml

Mediu

12 ml

15 ml

18 ml

Mare

15 ml

18 ml

20 ml

 Pentru spalari usoare (incarcatura de circa 2,5 kg rufe uscate) cantitatea de detergent se va reduce cu aprox 20 %.

 Pentru spalari dificile, grele (incarcatura de circa 4,5 kg rufe uscate) cantitatea de detergent se va  mari cu aprox 20 %.

 Pentru indepartarea petelor dificile se toarna putin produs direct pe pata si se lasa la inmuiat, iar pentru prespalare se freaca usor rufele cu putin detergent.

Se va testa intotdeauna rezistenta culorii pe o suprafata mai putin vizibila.

Uz universal: Pentru curatarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor si automobilelor (la interior si exterior) se vor dilua 30 ml produs la 5 l de apa.

Menaj: Curata foarte eficient, dar este delicat pentru maini! Doar cateva picaturi pe un burete de menaj sunt necesare pentru spalarea vaselor, indepartarea petelor de pe covoare etc. Deoarece produce o spuma abundenta nu se recomanda pentru masinile automate de spalat vase.

Write Your Own Review
You're reviewing:Forever Aloe MPD 2x Ultra
Rating