Cosul Meu

Forever Aloe MPD 2x Ultra

Nota:
100% of 100
Incarca...
131,30 RON
Puncte credit
0.097
Cod #
307
In stoc
 • Detergent universal concentrat
 • Nu contine fosfor
 • Actiune delicata, protejeaza mainile, nu degradeaza hainele
 • Prietenos cu mediul, datorita ingredientelor biodegradabile

Saptamanal folosim diversi detergenti pentru curatenie. Nu ar fi mult mai comod sa cumparam un singur produs, capabil sa curete, in egala masura, lenjeria, vesela, pardoseala, chiar si obiectele sanitare din baie? Forever Living Products va prezinta Forever Aloe MPD 2X Ultra, detergent lichid ultra-eficient, concentrat si foarte economic.

Este un produs versatil, ideal pentru spalarea oricarui tip de lenjerie, precum si pentru menajul casei la pardoseli, obiecte sanitare, covoare, vesela etc. Detergent non-toxic, concentrat, ideal pentru indepartarea impuritatilor, a  grasimilor si a petelor, fara a zgaria sau a afecta suprafata obiectelor. Acest produs duce la economii substantiale datorita versatilitatii sale.

Forever Aloe MPD 2X Ultra nu contine fosfor, protejand astfel mediul. Spre deosebire de alti detergenti, surfactantii anionici si non-ionici din compozitia sa sunt biodegradabili, reducand astfel impactul asupra mediului si apei. Formula sa non-abraziva contine si gel stabilizat de Aloe vera, pentru catifelarea hainelor si protejarea mainilor.

 Atentie!

(R36) Irita ochii, din cauza continutului de surfactanti anionici si neionici.

(S25) A se evita contactul cu ochii.

(S26) Primul ajutor in caz de contact accidental cu ochii: acestia vor fi clatiti timp de 10-15 minute. Se va consulta medicul daca iritatia persista.

(S46) A nu se inghiti. In cazul inghitirii accidentale, nu provocati voma. Solicitati consult medical.

(S2) A nu se lasa la indemana copiilor.

Soluţie apoasă cu surfactanţi non-ionici (15-30 %), surfactanţi anionici (15-30 %), parfum, metilizotiazolinonă, salicilat de benzil, d-limonen,
linalool, agent de hidratare (gel de Aloe vera).

Haine, lenjerie: Pentru spalari normale (incarcatura de circa 3,5 kg rufe uscate) cantitatile de detergent recomandate sunt urmatoarele:

 

 

Grad murdarie

 

Duritatea apei

Mică

(0-10°)

Medie

(10-16°)

Mare

(>16°)

Mic

10 ml

12 ml

15 ml

Mediu

12 ml

15 ml

18 ml

Mare

15 ml

18 ml

20 ml

 Pentru spalari usoare (incarcatura de circa 2,5 kg rufe uscate) cantitatea de detergent se va reduce cu aprox 20 %.

 Pentru spalari dificile, grele (incarcatura de circa 4,5 kg rufe uscate) cantitatea de detergent se va  mari cu aprox 20 %.

 Pentru indepartarea petelor dificile se toarna putin produs direct pe pata si se lasa la inmuiat, iar pentru prespalare se freaca usor rufele cu putin detergent.

Se va testa intotdeauna rezistenta culorii pe o suprafata mai putin vizibila.

Uz universal: Pentru curatarea aparatelor electrocasnice, podelelor, obiectelor sanitare, gresiei, covoarelor si automobilelor (la interior si exterior) se vor dilua 30 ml produs la 5 l de apa.

Menaj: Curata foarte eficient, dar este delicat pentru maini! Doar cateva picaturi pe un burete de menaj sunt necesare pentru spalarea vaselor, indepartarea petelor de pe covoare etc. Deoarece produce o spuma abundenta nu se recomanda pentru masinile automate de spalat vase.

Recenzii
Cele mai importante recenzii
 1. 100%
  O casa curata cu un singur produs

  De

  on

  Verified Purchase

  Am certitudinea ca imi curat toata casa cu un singur produs si imi protejez organismul de substante periculoase si nocive.
 2. 100%
  Forever MPD 2x UltraAloe

  De

  on

  Verified Purchase

  Am utilizat Forever Aloe MPD 2x Ultra pe mai multe suprafete si am constatat cat este de eficient. Sunt multumita de acest produs!
 3. 100%
  Excelent.

  De

  on

  Verified Purchase

  Forever Aloe MPD este un produs excelent!
 4. 100%
  Uimitor de bun la tot ce trebuie spalat și curățat!Aloe MPD 2XULTRA concentrat este pur și simplu "MESERIE" curata eficient orice necesita a fi spălat și curățat.Castiga SANATATE, TIMP, BANI,SPATIU de depozitare cu acest detergent universal NON-TOXIC și

  De

  on

  Uimitor de bun la tot ce trebuie spalat și curățat!Aloe MPD 2XULTRA concentrat este pur și simplu "MESERIE" curata eficient orice necesita a fi spălat și curățat.Castiga SANATATE, TIMP, BANI,SPATIU de depozitare cu acest detergent universal NON-TOXIC și NON_ALERGIC.Recomand acest fantastic produs ptr oricine, fiindcă vă poate simplifica viata, și în plus nu este un produs oarecare ci unul foarte profitabil ptr oricine începe să-l foloseasca și să împărtășească și cu cei dragi beneficiile acestui produs fantastic și ultra eficient.

 5. 100%
  Super

  De

  on

  Un produs foarte bun care poate fi folosit in toata casa, la curatat podeaua, spalat haine, covoare, baie etc.
Adauga un comentariu
as
Anulare
Scrii pentru: Forever Aloe MPD 2x Ultra as
Rating