Cosul Meu

FAB (Forever Active Boost)

Nota:
100% of 100
Incarca...
13,70 RON
Puncte credit
0.013
Cod #
321
In stoc
 • Tehnologie ADX7 - metoda brevetata pentru obtinerea amestecului de plante adaptogene, vitamine, aminoacizi si electroliti.
 • Guarana este un stimulent natural
 • Efectul energizant este amplificat de amestecul brevetat de plante adaptogene

Stim cu totii cata epuizare presupune un stil de viata extrem de activ: sa fii vesnic ocupat, sa te afli intr-o continua alergatura intre indeplinirea sarcinilor de serviciu, preluarea copiilor de la scoala, treburile gospodaresti, efectuarea cumparaturilor si practicarea sporturilor preferate.

Cum poate avea cineva suficienta energie pentru toate aceste activitati?

Noi am gasit solutia pentru a va ajuta atunci cand resursele voastre de energie s-au epuizat: FAB - Forever Active BOOST, o bautura cu efect energizant!

FAB se deosebeste de alte bauturi energizante, deoarece furnizeaza atat energie pentru utilizare imediata, cat si pe termen lung. Eliberarea imediata de energie este furnizata de guarana, ingredient natural extrem de popular in Brazilia, iar efectul de lunga durata se datoreaza tehnologiei complexului ADX7, amestec brevetat obtinut din plante adaptogene si nutrienti de catre un cercetator si conducator stiintific sportiv rus.

ADX7 a ajutat atletii rusi sa castige (in curse) peste 130 de medalii la competitiile olimpice!

FAB constituie o modalitate rapida si racoritoare de a va mentine plin de energie, ager, vioi si sprinten, pe tot parcursul zilei!

FAB va revitalizeaza pentru a avea puterea de concentrare si rabdarea de a face tot ce aveti de facut, precum si tot ce ati mai dori sa faceti!

Apa carbogazoasa, zahar, dextroza, acid citric, indulcitor, gel stabilizat de Aloe vera, regulatori de aciditate, taurina (600 mg), extract din seminte de guarana, glucuronolactona, arome, L-glutamina, amestec de plante adaptogene (Eleutherococcus s., Schisandra), inozitol, vitamine (B3, B5, B6, B12), colorant (beta-caroten)

A se consuma 1 doza (cutie) / zi. A se agita usor. A se consuma dupa racire.

Recenzii
Cele mai importante recenzii
 1. 100%
  Energie

  De

  on

  Portia mea de energie , cand ma simt foarte obosita sau am mult de lucru ! Savuros si mereu la indemana.
 2. 100%
  Energie

  De

  on

  Portia mea de energie in fiecare zi! Savuros si mereu la indemana.
Adauga un comentariu
as
Anulare
Scrii pentru: FAB (Forever Active Boost) as
Rating