Sonya Precision Liquid Eyeliner - mai mult decat un produs de machiaj

Primavara aceasta se anunta indrazneata, plina de culoare si hotarata. Iubim curajul, perseverenta, vointa, eleganta, atentia la detalii si increderea pe care le afiseaza doamnele in lumea Forever, subliniate, nu in ultimul rand, si de privirile patrunzatoare oferite de tusul lichid care face furori in industria de make-up – Sonya Precision Liquid Eyeliner. Tu l-ai testat? Ai observat ce efecte ai asupra celor din jur?


De ce Sonya Precision Liquid Eyeliner?


E momentul sa iti redefinesti look-ul, sa intampini si imbratisezi sezonul cald cu atitudinea potrivita: curaj si hotarare. Desemnam Sonya Precision Liquid Eyeliner accesoriul care scoate doamnele din anonimat in noul sezon.


Tusul de ochi de la Forever rezista mai mult timp decat creionul clasic de ochi, are un pigment mai accentuat, conferind un aspect mai dramatic si curajos ochilor, si creeaza linii mult mai definite pentru ca privirea doamnelor sa aiba impactul scontat.


Creat din fuziunea a 9 ingrediente naturale, de cea mai buna calitate, acest tus lichid de ochi iti ofera inspiratie nelimitata pentru machiajul ochilor in timp ce iti hraneste pielea si are grija de ea. Contine ingredientul nostru cheie – Aloe vera – ulei de ricin si ulei din seminte de floarea-soarelui – toate fiind ideale pentru ingrijirea pielii sensibile de pe pleoape si din jurul ochilor. Am adaugat vitamina E, atat de necesara pielii, pentru ca este un antioxidant notabil si lupta in prevenirea pielii uscate, ajutand totodata ca machiajul creat cu ajutorul tusului sa se aseze perfect pe pleoape.


Simplu de aplicat!


Tusul lichid de la Forever nu are niciun secret in mainile tale. Desi multe femei sunt retinute in a folosi un astfel de produs, avand in vedere precizia si perspicacitatea de care trebuie sa dea dovada, scopul nostru este sa le facem munca mai usoara... si nu doar atat.

Stiloul ergonomic si pensula subtire si flexibila permit o aplicare usoara si cat mai precisa, pentru ca tu sa dobandesti liniile spectaculoase si netede cu care iti accesorizezi privirea in fiecare zi. Este creat astfel incat sa-l poti tine in pozitia in care ti-e cel mai confortabil. Se usuca rapid si rezista timp indelungat, fara sa se scurga, devenind un atu al unui look mereu pregatit sa cucereasca noi orizonturi.


Esti de neinvins primavara aceasta si tot ce iti doresti se asterne in fata ta! Tusul nostru lichid de ochi, bogat in Aloe vera si ulei din seminte de floarea-soarelui, este accesoriul pe care il porti cu tine oriunde ai fi!