Suplimentele care simplifica totul

Intr-o lume perfecta, ai dormi intotdeauna suficient, te-ai hidrata si nu ai manca altceva decat mese sanatoase, echilibrate, cu toti nutrientii de care ai nevoie. Dar cei mai multi dintre noi nu traiesc in acea lume si, chiar daca ar trai, exista intotdeauna cateva motive pentru a lua in considerare suplimentele alimentare, indiferent cat de sanatos este stilul tau de viata.

  1. ABSORBTIA NUTRIENTILOR

Nu exista doua organisme similare si nimeni nu absoarbe substantele nutritive exact la fel. Acest lucru este valabil mai ales pe masura ce inaintam in varsta, iar capacitatea corpului de a descompune si a absorbi nutrientii din alimente scade. Alegerea suplimentelor potrivite si sustinerea digestiei sanatoase cu un probiotic bun te poate ajuta sa fii sigur ca organismul tau primeste  atatea vitamine si minerale cat are nevoie. Forever Active Pro-B este un produs avansat, cu peste 8 miliarde CFU de bacterii bune, conceput pentru a sustine un sistem digestiv sanatos.

Stiai ca Forever Aloe Vera Gel sustine digestia sanatoasa si absorbtia nutrientilor? Bea cate un pic in fiecare zi pentru a-ti ajuta corpul sa beneficieze mai mult de suplimentele zilnice!

  1. MANANCI PE FUGA

Nu toate mesele pot fi echilibrate. Daca te trezesti mancand pe fuga sau pregatesti mese rapide si usoare atunci cand programul tau zilnic e foarte incarcat, probabil ca va trebui sa acoperi cateva carente nutritionale. Suplimentele pot fi un ajutor de nadejde pentru a te asigura ca obtii nutrientii de care corpul tau are nevoie. De fapt, cercetarile arata ca pana la 90% dintre oameni nu primesc cantitatea zilnica recomandata de nutrienti numai din alimente. Forever Supergreens este o bautura delicioasa, care iti ofera un amestec ideal de substante nutritive din peste 20 de fructe si legume. Trebuie doar sa mixezi un pliculet cu 240 ml de apa sau bautura ta preferata.

Chiar daca  avem acces la alimente bogate din punct de vedere nutritiv, carentele de vitamine A, D si B12 sunt inca foarte frecvente in intreaga lume. Daca nu reusesti sa obtii din alimente o cantitate suficienta din acesti nutritienti esentiali, ar putea fi momentul perfect sa incepi sa iei un complex de multivitamine cum este Forever Daily.

  1. NU PRIMESTI SUFICIENTE MINERALE

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, cei mai multi oameni nu mai beneficiaza de un aport corect de minerale, ca urmare a productiei moderne de apa. Filtrarea excesiva si alte metode utilizate pentru tratarea apei potabile elimina, de asemenea, mineralele esentiale necesare pentru a mentine sanatatea generala si rezistenta osoasa. Cel mai simplu mod de a te asigura ca beneficiezi de o cantitate suficienta de minerale este sa iei un supliment zilnic cu calciu, magneziu si alte minerale importante.

Calciul si magneziul sunt doua dintre mineralele cele mai expuse carentelor in randul adultilor. Ambele joaca un rol cheie in sanatatea musculara, mentin rezistenta osoasa si sanatatea inimii. Forever Nature-Min este un complex de minerale pentru uz zilnic care te poate ajuta sa beneficiezi de cantitatea ideala de minerale.

  1. FACI MULT SPORT

Daca faci sport sau te antrenezi frecvent, probabil ai nevoie sa-i furnizezi corpul mai multi nutrienti decat ai putea crede. Cand te antrenezi, corpul tau foloseste mai multa energie si mai multi nutrienti. Este esential sa refaci necesarul de nutrienti dupa un antrenament intens, pentru a sustine refacerea dupa efort si a-ti mentine corpul pregatit pentru urmatoarea runda.

  1. NU BENEFICIEM PE CAT NE-AM ASTEPTA DE PRODUSELE CONSUMATE

Cele mai multe produse de pe rafturile magazinelor nu provin, in general, din apropiere. De fapt, multe dintre ele parcurg sute, daca nu chiar mii de kilometri inainte sa ajunga pe rafturi. Potrivit cercetarilor efectuate de Centrul pentru Sisteme Agricole de Mediu, vitaminele din anumite tipuri de produse se pot pierde prin depozitare si transport pe distante lungi. In plus, gatitul poate reduce si mai mult continutul de nutrienti. Un motiv excelent pentru a incerca sa cumperi de la producatorii locali si sa ai mereu la  indemana un complex de multivitamine, pentru a te asigura ca primesti nutrientii de care ai nevoie zilnic!