Forever Sun Lips si Aloe Lips, la acelasi pret!

Vesti excelente la inceput de primavara.  Incepand din 1 martie, Forever Sun Lips este la acelasi pret si p.c. cu Forever Aloe LipsCele doua formule bogate in Aloe vera, pe care le iubiti atat de mult, si le preferati pentru a va proteja si hrani buzele sunt acum disponibile la acelasi pret extraordinar!

Avand in vedere costurile mai ridicate ale materiilor prime folosite la fabricarea Forever Sun Lips, aceasta formula a fost lansata la un pret mai mare decat Forever Aloe Lips.

Insa, pentru ca ne dorim ca alegerea sa nu mai fie dificila pentru voi si sa va bucurati de ambele produse exceptionale in aceeasi masura, le-am aliniat la acelasi pret. Stim ca acum nu va veti putea abtine sa nu le cumparati pe amandoua! Noi va intelegem. Am trecut prin asta. Ambele balsamuri de buze fac acum parte din rutina noastra de ingrijire a buzelor si nu ne lipsesc din nicio trusa de produse sau geanta. Aloe Lips este ideal de folosit in locurile inchise, iar Sun Lips, ori de cate ori iesim afara, datorita factorului de protectie 30, care protejeaza impotriva razelor ultraviolete. 

Hidratati-va, catifelati-va si protejati-va buzele cu Forever Aloe Lips si Forever Sun Lips!