Accelereaza spre succes cu Forever2Drive

 

Forever ofera unul dintre cele mai sofisticate modele de afacere din industria network marketing, cu un potential extraordinar de castig si, in plus, isi recompenseaza Business Ownerii cu un portofoliu extrem de generos de stimulente. Programele stimulative Forever au fost concepute special pentru a pune la dispozitia tuturor FBO un ghid clar pentru o afacere de succes, cu cele mai bune practici de lucru si repere cheie prin care sa-ti imparti calatoria de-a lungul Planului de Marketing in segmente mai usor de atins. Si, pe langa toate acestea, recompensele se traduc in venituri suplimentare si bonusuri mai mari.

 

In Forever suntem mandri de valorile pe care le impartasim, de produsele de calitate atat de iubite in intreaga lume si de oamenii care le promoveaza cu atat de mult entuziasm de zeci de ani, cu succes dovedit. Si credem in recunoasterea asumarii angajamentului, in leadership, in munca sustinuta si, de aceea, punem la dispozitia tuturor FBO cele mai generoase stimulente. Pentru ca succesul se hraneste din succes. 

Cine nu-si doreste o masina noua, o casa mai spatioasa sau accesul la studii de cea mai buna calitate? Pe masura ce avansezi in Planul de Marketing, e timpul sa primesti mai mult pentru eforturile tale in construirea business-ului. E timpul sa te califici la Forever2Drive, cunoscut si ca Programul de Masina.

Forever a creat, prin Forever2Drive, stimulentul perfect pentru ca visurile tale sa devina realitate. Este unul dintre cele mai apreciate si ravnite programe stimulative ale companiei, cu sute de familii calificate in Romania si in lume de-a lungul anilor. 

 

Imagineaza-ti cum ar fi sa poti conduce masina visurilor tale, care sa te poarte pe cele mai frumoase drumuri, spre locuri minunate si oameni speciali! Sa alegi ceva care sa se potriveasca perfect nevoilor si dorintelor tale, fara grija ratelor lunare. Forever2Drive face asta pentru tine si e doar la o decizie distanta.

 

 

Venit suplimentar in fiecare luna cu Forever2Drive

 

Indiferent daca masina ta este un indicator al statutului tau social sau parte a familiei tale, bucura-te de

urmatoarea ta aventura cu Forever2Drive. Cu acest stimulent, poti castiga bani pentru masina, barca sau motocicleta visurilor tale, sau pentru orice alt lucru pe care ti l-ai dorit vreodata in viata.

Si, mai mult decat atat, odata ce bifezi calificarea la Forever2Drive, drumul iti e deschis spre stimulentele de top ale companiei: Raliul Global, Chairman’s Bonus si Eagle Manager. Pentru Chairman’s Bonus, de altfel, calificarea la Forever2Drive este printre conditiile care trebuie indeplinite, deci astfel bifezi multiple oportunitati de avansare si castig, atat financiar, cat si personal si al echipei.

 

Cum te califici?

Perioada de calificare: 3 luni calendaristice consecutive

Acest stimulent se bazeaza pe totalul punctelor credit pe care le acumulezi lunar impreuna cu echipa ta. In functie de situatia p.c., te poti califica la unul dintre cele 3 niveluri disponibile, astfel:

 

Luna

Nivelul 1 – necesar p.c.

Nivelul 2 – necesar p.c.

Nivelul 3 – necesar p.c.

1

50

75

100

2

100

150

200

3

150

225

300

 

Cum esti recompensat?

Nivelul 1: Maximum 400 Euro pe luna pentru 36 de luni
Nivelul 2: Maximum 600 Euro pe luna pentru 36 de luni
Nivelul 3: Maximum 800 Euro pe luna pentru 36 de luni

 

De ce sa te califici?

  • Te stimuleaza sa mentii volumul punctelor credit acumulate in perioada de calificare si chiar sa te dezvolti mai mult.
  • Valoarea bonusului Forever2Drive creste direct proportional cu numarul de p.c. acumulate.
  • Te incurajeaza sa-ti dezvolti echipa manageriala si sa te asiguri ca Managerii tai directi sunt, la randul lor, Activi. Astfel, daca in a treia luna de calificare sau in oricare luna din perioada de 36 de luni ai 5 Manageri Activi si Recunoscuti sponsorizati personal, ti se va reduce volumul total de vanzari pentru a treia luna de calificare la 110, 175 sau 240 p.c. pentru nivelul 1, 2 si respectiv 3. Si avantajele continua, pentru mai multi Manageri Activi in prima generatie (vezi capitolul 10.01, alineatul h) din Politicile Companiei).
  • Devii, astfel, un exemplu pentru echipa ta.
  • Si stii care este partea cea mai buna? Poti sa te califici pentru un nivel superior al F2D, imediat dupa incheierea celei de-a treia luni de calificare.

 

De exemplu, daca te califici pentru Forever2Drive, nivelul 1, in ianuarie, februarie si martie, te poti califica pentru nivelul 2 sau 3 in aprilie. Odata calificat, primesti suma aferenta stimulentului Forever2Drive pe o perioada de 36 de luni. Pentru a primi intregul bonus in timpul perioadei

de calificare, trebuie sa mentii volumul de vanzari din a treia luna de calificare. Nu uita ca punctele credit realizate de echipa ta sunt luate in calcul pentru necesarul tau de puncte credit totale.

 

Chiar daca esti la inceput de drum in afacerea Forever si ti se pare, poate, complicat si greu de atins acest stimulent, pune-l pe panoul tau de visuri. Richard Branson spunea ca „Daca cineva iti ofera o oportunitate extraordinara si nu esti sigur ca poti s-o faci, spune da si apoi invata cum sa o faci.” Forever abunda in astfel de exemple de reusita si te incurajam sa fii curios, sa discuti cu sponsorul si sa faceti impreuna un plan de actiune. Gasesti detalii si in capitolul 10 din Politicile Companiei