Sponsorizeaza-ti drumul spre Stockholm!

"Sponsorizeaza-ti drumul spre Stockholm" reprezinta o oportunitate extraordinara de a-ti extinde echipa si, implicit, de a-ti dezvolta afacerea, iar rasplata va fi pe masura -  bilete la cel mai mare eveniment al anului 2019 si bani pentru cheltuielile de calatorie (suma variaza in functie de nivelul la care te califici, vezi in regulile de calificare).

  Indiferent la ce nivel te afli in Planul de Marketing, te incurajam sa accepti provocarea acestui stimulent, sa dai tonul in echipa ta si, astfel, sa fim cu totii impreuna la Stockholm, in celebra sala Globe Arena!

  Raliul Global este evenimentul care a inspirat si a motivat milioane de oameni sa-si ia viata in propriile maini si sa-si construiasca afaceri de succes Forever. Fii si tu unul dintre ei! In 2019 sansa este de partea noastra, sa avem acest eveniment in Europa, atat de aproape de tara noastra!

Afla ce trebuie sa faci pentru a te califica la acest stimulent, accesand urmatorul link

 

Cei inseamna acest stimulent? Am pregatit cateva testimoniale ale unor FBO, asa ca tine, pentru a descoperi care sunt motivele pentru care au decis sa faca din acest stimulent un obiectiv pentru afacerea lor Forever. Lasa-te inspirat si pregateste-ti propriul drum spre Stockholm!

Melania Felicia Stepanescu, Asistent Supervizor

"Numele meu este Melania Felicia Stepanescu, am 44 de ani si sunt de profesie “dascal”, asa cum imi place mie sa-mi spun. Sunt foarte fericita ca fac parte in marea familie FOREVER, iar acest lucru il datorez minunatei familii Iacata, si mai exact Carinei, fosta si scumpa mea colega de liceu, cu care m-am reintalnit dupa 15 ani.

Am ales sa fac stimulentul “Sponsorizeaza-ti drumul spre STOCKHOLM” deoarece simt ca imi da aripi si ma motiveaza sa-mi crest afacerea. Sunt convinsa ca pot sa-mi demonstrez, atat mie, cat si celor din jur CA POT!”

Melania Felicia Stepanescu, Asistent Supervizor

 

"Ma numesc Felicia Nicolae si sunt economist de profesie. Am petrecut mai bine de 15 ani construind o cariera intr-un mediu Felicia Nicolae, Supervizorcorporatist, cu zile prelungite la birou, in sedinte, cu weekend-uri in care lucram pentru ca aveam de terminat rapoarte, cu vacante programate pe ultima suta de metri din cauza diverselor situatii neprevazute aparute la birou. Cand a venit pe lume fiica noastra, care ne-a determinat sa ne reprioritizam timpul, am decis ca pot avea o cariera de acasa, chiar de langa cei dragi. Stiam ca nu voi recupera niciodata zilele din copilaria fiicei mele si nu voiam sa le ratez.

Acesta este motivul dezvoltarii afacerii mele part-time. Vestea stimulentului “Stockholm” a trezit URIASUL din mine! Acest obiectiv este ca un combustibil pentru afacerea mea, mai ales ca eu cu echipa mea ne putem hrani visul cu energia oamenilor de succes cu care ne vom petrece timpul. Este sansa prin care voi avea reconfirmarea telului meu de a construi imperii cu oameni care vor sa-si compare VISUL cu potentialul lor si nu cu rezultatele de pana acum.”  

           Felicia Nicolae, Supervizor

 

Iti dorim o toamna de succes in afacere si sa ne vedem cu bine in Stockholm!