Revista Forever, de acum in format digital

Revista Forever a ales viitorul. Ne-am innoit. Am crescut. Am evoluat. Am devenit mai responsabili. Si ne-am mutat cu revista pe taramul tuturor posibilitatilor si oportunitatilor nelimitate: mediul online.

Incepand cu numarul din iulie 2019, intalnirea cu revista Forever se va desfasura in mediul digital. Am creat un spatiu special dedicat acesteia, care vine in intampinarea ta intr-un format nou, modern, prietenos si usor de parcurs.

Intr-un context climatic actual din ce in ce mai ingrijorator, eforturile noastre de a ne reintoarce privirile catre natura continua si prin aceasta schimbare, menita sa contribuie la protejarea mediului, dar sa ne aduca mai aproape de fiecare persoana care iubeste Forever. Pentru ca de acum, poti rasfoi revista oriunde, oricand si de cate ori doresti, la un click distanta.

Noul nostru format digital are o versiune optimizata pentru mobil, poate fi salvata rapid in calculator/telefon, poate fi distribuita instantaneu pe toate canalele tale de social media si poate fi vizualizata in diverse formate, in functie de preferinte. De asemenea, continutul este de acum “viu” – am introdus in paginile revistei video-uri si linkuri interactive spre produse, articole si filmulete menite sa ofere cititorilor posibilitatea de a cunoaste si intelege mai bine produsele, afacerea Forever si informatiile pe care le citesc.

  

Rasfoieste primul numar interactiv Forever in categoria REVISTA din site. Este locul unde vom ingloba de acum incolo toate numerele digitale care abia asteapta sa te intalneasca.

Te asteptam cu drag de acum incolo la fiecare intalnire cu revista digitala, in paginile careia sigur te vei regasi si vei descoperi o sursa de inspiratie grozava pentru un stil de viata sanatos si o afacere pe cinste.