Revigoreaza-ti vara cu Forever Essential Oils si noul difuzor de uleiuri!

Vara aceasta, fa echipa cu cei mai puternici aliati ai starii de bine - Forever Essential Oils si noile difuzoare de uleiuri personalizate Forever, create in editie limitata, special pentru tine.

In perioada 26-30 iunie, lasa vara Forever sa te inspire la fiecare pas si poarta cu tine experienta revigoranta a succesului cu gama noastra variata si bogata de uleiuri esentiale pure si cu noul difuzor de uleiuri Forever.

  • Pentru orice comanda de cel putin 100 de euro (fara TVA) plasata pe foreverliving.ro si achitata online, cu card bancar, prin platfoma PayU, care include un Forever Essential Oils Tri Pak si orice alt ulei esential Forever la alegere, se ofera gratuit un difuzor de uleiuri personalizat Forever.
  • Pentru orice comanda, indiferent de valoare, care include un Forever Essential Oils Bundle, se ofera un difuzor de uleiuri personalizat Forever gratuit. 

Difuzorul de uleiuri personalizat Forever Essential Oils este un accesoriu practic si modern pentru fiecare casa. Se incarca prin USB si avantajul este ca il poti lua cu tine oriunde si oricand - la birou, in masina, la prezentari de business sau in calatorii . Este dotat cu led intr-o nuanta relaxanta, inspirata de starea de bine, si se inchide automat dupa 6 ore, astfel incat tu sa nu iti faci griji ca l-ai uitat deschis.

Important de stiut:

  • Campania se desfasoara exclusiv pe foreverliving.ro, in perioada 26-30 iunie, in limita stocurilor disponibile.
  • Campania este valabila doar pentru comenzile plasate si achitate online, pe foreverliving.ro, prin platforma PayU.
  • Suma de 100 de euro (fara TVA) nu include materialele promotionale/de marketing.
  • Pentru produsul oferit cadou nu se acorda contravaloarea in bani.
  • Optiunea de livrare "pick-up point" nu este valabila pentru aceasta oferta.

 
Se poarta zen in planificarea succesului celui mai fierbinte sezon al anului!
 
Fii si in tendinte si vino cu noi intr-o calatorie exceptionala a simturilor si ideilor castigatoare!