Regulament campanie: “Iarna aceasta se poarta frumusetea infinite by Forever”

In Luna Cadourilor oferim mai mult in fiecare zi, iar trusa infinite by Forever este cea mai actuala dovada! Cu un pret special, intr-o cutie personalizata de iarna si beneficii infinite pentru ten, ne bucuram sa va anuntam ca dam startul unui nou concurs dedicat produselor voastre preferate pentru ingrijire – infinite by Forever!

Incepand de astazi si pana pe 20 decembrie postati public, pe Facebook, un filmulet creativ si inspirational prin care sa ne povestiti/aratati ritual zilnic de folosire a trusei infinite by Forever sau al produselor individuale din compozitia ei: hydrating cleanser, firming complex, firming serum, restoring creme. Spuneti-ne care sunt imbunatatirile pe care le-ati simtit dupa utilizare si care sunt motivele pentru o recomandati prietenilor si puteti castiga unul dintre premiile noastre speciale!

Cititi toate conditiile de participare in REGULAMENT.


PREMII

Impartasind cu noi experienta ta infinite by Forever puteti castiga una dintre cele 3 aloe bio-cellulose mask, cel mai nou produs lansat in Forever! Fiecare cutie de aloe bio-cellulose mask contine cate 5 masti individuale cu Aloe vera.

Nu uitati sa folositi hashtag-ul #infinitebyForever, sa faceti o trimitere catre pagina de Facebook a companiei, Forever Living Products Romania HQ, si sa ne trimiteti un e-mail pe adresa [email protected]

Mult succes tuturor!