Protecting Day Lotion - produsul lunii iulie

Cu Protecting Day Lotion, iti poti lasa tenul si pielea in grija noastra si  te poti bucura de o vara Forever pe cinste! Pentru ca transformam soarele intr-un rasfat pentru tenul tau. Desemnat si produsul lunii iunie, acest produs nou-nout si unic a facut deja furori in lumea Forever..

Impreuna cu alte produse de ingrijire a pielii pe timp de vara – Sun Lips, Aloe Vera Gelly, Aloe First, Protecting Day Lotion este unul dintre ingredientele cheie ale succesului afacerii tale in cel mai fierbinte sezon Forever.

Am selectat cele mai frecvente intrebari sau curiozitati pe care le-am primit si iti oferim raspunsuri la ele, pentru ca tu sa poti transforma acest produs in secretul afacerii vara aceasta.

Este o lotiune de protectie solara?

Protecting Day Lotion a fost conceputa ca lotiune de protectie solara, dar ingredientele si cercetarile specialistilor nostri in domeniu o recomanda din plin pentru ingrijirea zilnica a tenului.

Pe langa protectia pe care o ofera fata de UV daunatoare, prin SPF 20 si agenti minerali de protectie solara cu spectru larg, pielea este hidratata si hranita intens cu fructe, extracte din plante si aloe. Lotiunea are, de asemenea, un puternic efect de combatere a semnelor de imbatranire, transformandu-se intr-un aliat al sanatatii pielii pe timp de vara.

Care sunt ingredientele de baza?

Lotiunea este bogata in extracte valoroase din fructe si plante, inclusiv crambe, o planta cu un continut ridicat de acizi grasi, care amelioreaza nuanta si textura tenului. Extractul de pepene rosu, bogat in antioxidanti, ajuta pielea sa lupte impotriva proceselor oxidative, iar Anastatica Hierochuntica, o planta ce creste in desert si este cunoscuta pentru capacitatea incredibila de a supravietui in conditii extreme de seceta, contribuie la refacerea nivelului de hidratare.

Combinarea ingredientelor minerale naturale cu efect de protectie solara cu alantoina, cunoscuta pentru efectele calmante asupra pielii, face din acest produs lotiunea perfecta pentru tenul tau.

Ce scop are apa in compozitia produsului?

Atunci cand au ales sa foloseasca minerale naturale in combinatie cu Aloe vera in crearea acestui produs, echipa noastra de experti chimisti si oameni de stiinta s-a asigurat in primul rand de eficacitatea acestuia in protejarea pielii de razele nocive UVB si UVA.  In acest scop, produsul contine apa, pe langa aloe, deoarece aceasta functioneaza ca solvent pentru dizolvarea mai multor ingrediente, permitand astfel ca substantele benefice sa fie absorbite mai rapid in piele si efectul sa se instaleze mai rapid. In plus, ajuta si la formarea unor emulsii cu uleiuri naturale ce ofera textura dorita.

Care este rolul dioxidului de titaniu?

Calitatea si siguranta sunt intotdeauna prioritati in Forever, motiv pentru care acordam o atentie deosebita procesului de productie si ambalare al fiecarui produs din gama noastra, iar Protecting Day Lotion nu face exceptie. Esantionarea materiilor prime si testarile efectuate asupra produselor finale inainte de a fi distribuite sunt doar cateva masuri prin care ne asiguram ca standardele stricte pe care le pretindem sunt respectate. Ne asteptam ca furnizorii nostri de materiale si ingrediente sa efectueze controale amanuntite similare cu ale noastre.

Toate ingredientele utilizate in obtinerea produselor Forever sunt aprobate si in concordanta cu recomandarile si cerintele legale aplicabile in UE. Dioxidul de titaniu este folosit in cantitati mici in Protecting Day Lotion datorita “blandetii” lui si capacitatii crescute de a furniza protectie UV fara nanoparticule. Dioxidul de titaniu nu patrunde prin pielea sanatoasa si nu prezinta riscuri pentru sanatate in urma utilizarii pe suprafata pielii.

Este indicat si persoanelor cu piele sensibila?

Protecting Day Lotion a fost creat special pentru persoanele care acorda atentie in rutina zilnica de ingrijire hidratarii intense si protectiei solare pe timp de vara si nu numai. Adica pentru toata lumea. Chiar si pentru cei care au pielea sensibila. Produsul a fost testat indelung de expertii nostri pentru determinarea potentialului de iritare si sensibilizare pentru piele. Rezultatele obtinute si revizuite de un dermatolog au dovedit ca produsul nostru nu prezinta un risc de sensibilizare.

Protecting Day Lotion poate fi utilizat de adulti si copii deopotriva, cu recomandarea de a solicita sfatul medicului pentru copiii mai mici de 6 ani. Este un produs Forever certificat Halal, Kosher, nu contine gluten si nici parfum.

Ce inseamna FPS 20?

FPS vine de la “Factor de Protectie Solara” si este un indice de masurare a timpului si puterii de protectie pe care o lotiune o are impotriva razelor ultraviolete de tip B – principala cauza a inrosirii si arderii pielii dupa expunerea indelungata si neprotejata la soare.

FPS 20 inseamna ca odata aplicat, produsul tine la distanta de pielea ta 95% dintre razele daunatoare, pentru o perioada de aproximativ 2 ore. Aplicati Protecting Day Lotion generos si uniform cu 15 minute inainte de expunerea la soare si nu uitati sa reaplicati la fiecare 2 ore atunci stati la plaja. Cand nu aveti posibilitatea reaplicarii, utilizati masuri suplimentare de protectie: limitarea expunerea la soare, in special in intervalul 10 am – 2 pm; purtarea unor bluze cu maneci lungi, pantaloni lungi si lejeri, palarii si ochelari de soare.

Ne plac soarele, energia si starea de bine pe care ni le daruieste vara. Dar cel mai mult ne place sa aratam senzational in vacanta si sa ne bucuram de un bronz perfect la plaja. Iar tenul, cea mai expusa zona a corpului, are nevoie de un avantaj puternic in fata soarelui fierbinte al verii. Si noi il avem prin noul si cel mai cautat produs al verii – Protecting Day Lotion!