F15 - programul tau F.I.T. pentru un stil de viata sanatos

In Forever F.I.T. inseamna „Fundatie. Inspiratie.Transformare.” pentru toti cei care vor sa arate si sa se simta mai bine. Dupa ce luna trecuta am pus „fundatia” solida a acestei schimbari, prin revolutionarul pachet C9, este timpul sa facem urmatorul pas si sa definitivam transformarea corecta si pe termen lung a siluetei si organismului, dar si a afacerilor noastre Forever, cu pachetul F15. Este cert ca vrem nu doar sa aratam bine (mai ales ca se apropie vara), ci sa ne si simtim bine si, de ce nu, chiar sa si castigam mai bine. F.I.T. este mai mult decat un trend sau o metoda de a slabi - este un stil de viata sanatos, energic, profitabil si foarte cautat de oameni din intreaga lume!

De ce? Deoarece F15 continua si definitiveaza schinbarea pe care a inceput-o programul C9. De ce pachetul F15? Dupa programul C9, deja simti si vezi primele schimbari - ai inceput sa mananci mai bine, sa te simti mai energic si mai usor, ceea ce inseamna ca esti pregatit sa continui si sa definitivezi transformarea, pentru a te bucura de rezultate optime, pe termen lung. Este important ca atunci cand iti doresti sa scapi de cateva kilograme ori sa iti schimbi stilul de viata, sa o faci fara riscuri pentru sanatate.

In Forever, intelegem ca oamenii sunt diferiti si au dorinte si asteptari diferite. Acesta a fost si gandul cu care au pornit la drum specialistii care au conceput pachetul F15. Au luat in calcul nivelul de energie si nevoile pe care le au cei care vor o transformare permanenta si pe termen lung a siluetei si obiceiurilor alimentare si au creat mai multe versiuni personalizate ale pachetului F15.

 Exista un pachet F15 pentru fiecare!

Poate ca, in prezent, tu ai un stil de viata sedentar sau, dimpotriva, ai o viata activa si practici sport de performanta. Sau poate doar cochetezi cu activitatea fizica, dar iti doresti mai mult de la tine si de la stilul tau de viata si esti hotarat sa faci o schimbare. F15 este un pachet cu produse si instructiuni pentru 15 zile, disponibil in 3 variante, din care tu il poti alege pe cel potrivit stilului tau de viata si obiectivelor tale de greutate.

F15 incepator 1 & 2

Ideal daca sportul si alimentatia sanatoasa sunt o preocupare noua pentru tine. Te invata lucrurile esentiale pe care trebuie sa le schimbi in viata ta, atat legate de sport, cat si de dieta, fara riscuri pentru sanatate. Este un start bun in dobandirea unui stil de viata sanatos, deoarece tranzitia este treptata si usoara, dar rezultatele se vor vedea si simti din plin la finalul celor 15 sau 30 zile, daca alegi sa tii ambele versiuni ale pachetului F15 Incepator – 1 &2.

F15 Intermediar 1&2

Pachetul intermediar este ideal pentru tine daca esti o persoana activa, stii cate ceva despre ce inseamna hrana sanatoasa si ai preocupari sau esti pasionat de tot ce tine de stil de viata sanatos.

F15 Avansat 1&2

Ai deja propria rutina de exercitii fizice, practici sport regulat, mananci sanatos si adaptat cerintelor corpului tau, dar cauti noi provocari sau vrei sa iti duci mai departe obiectivele legate de dieta si sport? F15 Avansat te poate ajuta sa ajungi la forma pe care ti-o doresti.

Ce contine fiecare pachet?

  • Forever Aloe Vera Gel (2 cutii) – cu peste 200 de compusi activi, sustine procesul de detoxifiere a tractului intestinal, precum si maximizarea absorbtiei nutrientilor.
  • Forever Lite Ultra– Vanilie/Ciocolata (1 plic) - este o sursa bogata de vitamine si minerale cu 17 g de proteine la fiecare portie.
  • Forever Therm (30 tablete) - contine un amestec puternic de extracte din plante si vitamine care sustin buna functionare a metabolismului.
  • Forever Garcinia Plus (90 capsule moi) - sustine procesul de ardere a grasimilor si contribuie la suprimarea apetitului prin cresterea nivelului de serotonina.
  • Forever Fiber – 15 plicuri - ofera un amestec brevetat de 5g de fibre solubile in apa, care mentin pe termen lung senzatia de satietate.
  • Brosura (disponibila online in contul tau de FBO sau pe foreverliving.ro, la rubrica “Modul de utilizare” a fiecarui pachet F15) - te ajuta sa urmezi corect programul, pas cu pas, prezinta exemple specifice de antrenament, realizate pe baza unor exercitii fundamentale, adaptate fiecarui nivel de dificultate. Toate antrenamentele sunt usor de urmat chiar la tine acasa, nu ai nevoie de instructor si nici de echipamente elaborate.

Comunitatea Forever F.I.T. Romania – sprijin si inspiratie zi de zi Forever Romania a creat pe Facebook comunitatea celor care vor sa arate si sa se simta mai bine pe termen lung – Forever F.I.T. Romania, in care ne poti impartasi povestea ta, poti gasi sprijin si informatii esentiale de la persoane care au testat deja programul F15, dar si alte pachete din programul F.I.T.

Participa si tu in cursa pentru un stil de viata sanatos… Forever!