Acum este momentul ideal pentru programul C9!

Acum este momentul ideal pentru a-ti reseta mintea si corpul in vederea atingerii obiectivelor pe care ti le propui pentru noul an. Iar programul C9 a fost conceput sa faca exact acest lucru pentru tine. Accepta provocarea C9 a lunii Ianuarie in lumea Forever si bucura-te de rezultate, dar si de un „bonus” generos: restartarea afacerii tale inca din prima luna a lui 2019.


Luna ianuarie te provoaca sa arati si sa te simti mai bine. Tine programul C9 impreuna cu echipa ta si cu cei dragi si impartaseste beneficiile pe retelele de socializare si in comunitatea noastra de FB: Forever FIT Romania si da afacerii tale impulsul de care are nevoie pentru reusitele din noul an. 

Lumea globala Forever ti se alatura in aceasta provocare toata luna Ianuarie. In plus, pe langa beneficiile extraordinare pe care le obtii pentru organism si afacere in urma programului, te si premiem. Lansam un concurs care sa te motiveze si sa-ti ofere sansa ca reusita celor 9 zile sa devina o atractie pentru cei din jur – C9 Selfie Challenge. Cumpara-ti pachetul C9, fa-ti un selfie cu el in perioada 7 - 31 ianuarie, posteaza-l pe pagina ta de Facebook, insotit de hashtag-urile #BeResolute si #FacemRomaniaFIT si ai sansa de a castiga o bicicleta de fitness performanta. Ramai aproape de noi pentru mai multe informatii legate de concurs!


De ce programul C9?


Combinatia de Forever Aloe Vera Gel si suplimente alimentare gandita de experti de renume mondial in domeniul nutritiei si sportului este exact ce are nevoie corpul tau pentru a arata si a te simti mai bine.


Cum se intampla acest lucru? Eliminand toxinele care impiedica organismul sa absoarba maximum de nutrienti din alimente. Incepi sa te simti mai usor si mai energic, pielea arata mai bine si dobandesti abilitati noi de a-ti controla impulsurile si apetitul, astfel incat sa-ti atingi obiectivul. Finalizarea programului inseamna un plus de sanatate, un nou inceput pentru tine si afacerea ta, o incredere mult mai mare in tine si posibilitatea ca, prin experienta personala cu produsul, sa-i ajuti si pe altii sa experimenteze toate aceste beneficii spectaculoase.


Este adevarat. C9 este un program usor de urmat, datorita faptului ca ai in pachet produsele necesare pentru cele noua zile, retetele si informatiile complete despre fiecare zi si despre program, pasii detaliati si instrumentele necesare, insa calatoria la finalul careia esti un nou TU, care arata si se simte mai bine, va fi una care iti va testa limite, abilitati, vointa, rezistenta etc. Dar un lucru cert, observat de sutele de mii de persoane din toata lumea care au testat programul, este ca satisfactia pe care o ai cu fiecare zi in care reusesti sa avansezi spre finalul programului este nepretuita si reprezinta o caramida in plus la a te cunoaste mai bine si a-ti dovedi ca poti sa iti atingi obiectivele, oricat de provocatoare ar fi.

- Brosura completa cu informatii despre program, retete, sugestii si sfaturi pentru fiecare zi in parte
- Centimetru
- Shaker personalizat Forever
- 2 X Forever Aloe Vera Gel
- 1 x Forever Lite Ultra (Vanilie sau Ciocolata)
- Forever Garcinia Plus (54 de capsule moi)
- Forever Fiber (9 pliculete)
- Forever Therm (18 tablete)

Ei au testat C9 si au simtit diferenta!


„Programul C9 a schimbat multe in viata mea - 3 kg in minus, o stare de bine ce persista si dupa terminare si o noua viziune asupra alimentatiei. Acestea sunt principalele schimbari. Desi primele doua zile au insemnat o serie de provocari (pofta de dulciuri si bauturi carbogazoase), din a treia zi a programului, lucrurile s-au schimbat si au devenit mult mai prietenoase. Am recomandat programul si altor 3 prieteni, extrem de incantati de ceea ce au vazut la mine.” (Albert Mosneanu) 

 

„Este incredibil cum te simti in cele 9 zile in care tii programul. Sa uiti de balonare, de senzatia de „plin” de dupa fiecare masa, sa te simti mai usor, pielea ta sa arate inzecit mai bine decat de obicei – acestea sunt lucruri care au fost observate de toti din jur. O parte dintre ei deja tin acest program, altii au spus ca vor da startul acum, dupa sarbatori. Este usor sa promovezi acest pachet, atunci cand rezultatele se vad pe tine.” (Andra Ivanovici) 

 

„C9 este o provocare, intr-adevar, dar merita. Mie mi-a testat foarte mult limitele si vointa. Dar dincolo de rezultatele firesti – o pierdere usoara a kilogramelor, un tonus mai bun, o stare de bine – cel mai mult mi-a dovedit ca pot sa am incredere in mine si in ceea ce imi propun. Ceea ce se dobandeste cu greu in ziua de astazi. Am ramas cu obiceiul de a bea multa apa/ceai neindulcit, ceea ce este un alt bonus, deoarece nu consumam lichide multe, si portiile mele de mancare s-au diminuat considerabil.” (Sandra Ion)

  

Da si tu mai departe succesul tau cu programul C9!