Pregateste-ti geanta perfecta pentru plaja

Sa pregatesti geanta perfecta pentru plaja nu este o arta. Secretul consta in a pastra echilibrul intre lucrurile care sporesc distractia si cele de care ai nevoie, fara a ingreuna insa geanta.

Pentru a avea geanta ideala, pune in ea acele lucruri de care nu te poti lipsi, cateva produse de top ca sa te bucuri din plin de experienta si renunta la cele care ocupa spatiu inutil.

Patura/prosop si cort special

S-au dus vremurile in care carai dupa tine o umbrela grea si voluminoasa pentru a te proteja de soare. Alege in schimb un cort pliabil pentru plaja, daca nu vrei sa platesti extra pentru sezlongurile special amenajate. O simpla cautare in magazinele de profil iti va genera optiuni care ocupa putin spatiu si cantaresc mai putin de doua kilograme, dar care se instaleaza usor si ofera protectia solara a unui baldachin. O patura de plaja subtire sau un prosop lung se intinde usor si nu va cantari foarte mult in bagaj.

Ochelarii de soare si palaria

Ochelarii de soare si o palarie de plaja iti vor proteja ochii, umerii, gatul si tenul de stralucirea si efectele nocive ale soarelui. Nu ai de ce sa-ti strici buna dispozitie si sa te expui riscurilor, cand o simpla pereche de ochelari de soare si o palarie te pot face sa te simti si sa arati minunat.

Apa si gustari

Este foarte important sa te hidratezi atunci cand stai la soare. Asigura-te ca ai cu tine suficienta apa si bea constant pe parcursul zilei. O idee grozava este sa pui o sticla de apa la congelator, cu o seara inainte, pentru a te bucura de apa rece mai mult timp cat stai la plaja. O combinatie de alune si batoane proteice, cum este Forever Fast Break Energy Bar, reprezinta gustari excelente care te vor energiza si nici nu iti vor ocupa mult spatiu in geanta.

Lotiune de protectie solara rezistenta la apa

Nu este un secret ca ai nevoie de o lotiune solara rezistenta la apa pentru a te proteja de arsuri, dar nu orice astfel de crema isi va face treaba. Aloe Sunscreen de la Forever contine oxid de zinc si Aloe vera pentru a oferi o protectie solara superioara, mentinand in acelasi timp pielea catifelata si hidratata. Formula noastra cu SPF30 protejeaza impotriva razelor UVA si UVB si este rezistenta la apa pentru 80 de minute. Ingredientele Aloe Sunscreen nu afecteaza ecosistemul marilor si oceanelor, asa ca poti petrece mai mult timp in apa fara a afecta mediul inconjurator.

Servetele umede si gel de curatare a manilor

Dupa cateva ore de transpiratie, nisip si apa sarata, te vei bucura sa ai la indemana servetele umede biodegradabile. Acestea te vor face sa te simti curat si reimprospatat inainte de a merge inapoi in oras sau de a te opri sa iei masa in drum spre casa.

De asemenea, un gel pentru igienizarea rapida a mainilor trebuie sa fie printre primele produse pe care le adaugi in geanta. Forever Instant Hand Cleanser, bogat in Aloe vera, este o solutie practica si versatila, deoarece nu doar ca iti curata instantaneu mainile, datorita continutului de 70% alcool, dar actioneaza si pe post de crema – nu lasa senzatie lipicioasa, dar hidrateaza si catifeleaza pielea.

Gel calmant dupa plaja

Se stie ca expunerea la soare deshidrateaza pielea si ca, de multe ori, micile arsuri sunt inevitabile. Nu e nevoie sa astepti pana te intorci acasa pentru a evita efectele neplacute Asigura-te ca ai mereu cu tine Aloe Vera Gelly, gel calmant bogat in Aloe vera, cu efect rapid de hidratare.

Balsam de buze

Ultimul, dar nu cel din urma, este Aloe Lips, un balsam de buze care nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul de plaja. Bogat in Aloe vera si extrem de emolient, Lips-ul nostru iti ofera senzatia placuta de hidratare si de buze catifelate, alungand efectele neplacute ale deshidratarii la soare.

Acum esti pregatit pentru distractia la plaja!