25th Edition for Men – o remarcabila simfonie olfactiva

Parfumul Forever 25th Edition for Men are o poveste aparte. Creat la aniversarea a 25 de ani a companiei, parfumul are o identitate proprie, remarcandu-se prin unicitate, senzualitate si echilibru. Aflam mai multe despre aceasta esenta ispititoare de la creatorul parfumului, Jacques Huclier.

„In viziunea mea, un parfum remarcabil poseda un echilibru al tuturor ingredientelor si materiilor prime din care este alcatuit. Cred ca un parfum bun are nevoie de ingrediente de cea mai buna calitate si cred, de asemenea, ca trebuie sa existe un element unic, nou, inedit, care sa atraga interesul, asigurandu-i pozitia - identitatea.

25th Edition for Men reprezinta - in primul rand - o compozitie perfect echilibrata, pe care o consider foarte placuta si reconfortanta.Parfum de barbati de la Forever

Pentru mine, lavanda din regiunea mediteraneana ramane un ingredient revigorant, extrem de prospat si curat, ce amelioreaza starea de sanatate, foarte sugestiv pentru Forever Living. Astfel, lavanda a fost materia prima perfecta pentru nota de varf a acestei compozitii, la care am decis sa adaug frunze de violeta (in loc de florile propriu-zise), deoarece frunzele violetei confera prospetime, masculinitate, vibratie.

Parfumul este precum o piramida!

Nota de varf este data de lavanda din regiunea Mediteranei, bergamota din Italia si ananas proaspat (Iced Pineapple). Combinatia scanteietoare emana prospetime, energie, vigoare.

Nota de mijloc (a inimii) aduce acorduri profunde, note de frunze de violeta, frunze de ceai, armonizate cu mar Granny Smith.

Nota de baza este data de pretiosul lemn de santal din India, boabele de fasole Tonka si senzualul mosc.

Ori de cate ori il simt sau ori de cate ori il port ma simt foarte bine.. si de fiecare data, femeile ma intreaba: Cu ce te-ai parfumat? Mirosi atat de bine!…

Nu am nicio indoiala ca 25th Edition for Men de la Forever Living va fi un parfum foarte apreciat, pentru ca este un parfum placut, reconfortant si foarte senzual.” parfum pentru barbati de la Forever