Traieste Vara Forever – Nutritie sanatoasa

Oficial a inceput vara Forever si odata cu ea lansam o campanie fresh care sa va ajute sa va simtiti mai bine printr-o nutritie sanatoasa. Timp de o luna ne vom concentra asupra produselor Forever care va pot fi aliati in acest sens, prin articole, exemple de buna practica, marturii si programe F.I.T. care va vor completa rutina zilnica pentru a adopta o nutritie echilibrata si un stil de viata activ.

Va asteptam alaturati de noi!

Tot ce trebuie sa faceti este sa promovati informatiile publicate de noi, sa aplicati sfaturile si sa ne aratati prin fotografii rezultatele voastre, folosind hashtag-urile #nutritieForever si #traiestevaraforever.

traieste vara forever

La finalul campaniei va veti bucura de o stare de bine si va vom oferi o brosura cu peste 60 de retete delicioase pentru un mic-dejun hranitor, un pranz savuros, o cina usoara, deserturi colorate si cocktail-uri racoritoare.  

 

retetePerioada campaniei: 22 iunie – 22 iulie 2018.

Urmariti postarile publicate pe pagina oficiala de Facebook - Forever Living Products Romania HQ – care au hastag-ul #traiestevaraforever si distribuiti informatiile pe pagina voastra personala de Facebook. 

Folositi sfaturile oferite si incercati retele pe care le promovam. Apoi postati fotografii cu rezultatele voastre insotite de hashtag-urile #nutritieForever & #traiestevaraforever pe pagina voastra personala Facebook. 

Interactionati activ la postarile publicate pe Forever Living Products Romania HQ, iar la finalul campaniei veti primi brosura cu Retete Forever.