Cu masca sau fara masca?

Cu masca si Facial Fabrique! Acesta este raspunsul corect pentru un rasfat suprem al tenului!

Stii deja cat de bine se simte tenul tau daca il rasfeti cu Mask Powder combinata cu Aloe Activator sau Marine Mask. Noi iti propunem sa duci ingrijirea la urmatorul nivelul, intensificand beneficiile acestor doua masti prin aplicarea servetelelor cosmetice de hartie Facial Fabrique imbibate in balancing toner sau Aloe First.

Pasi simpli pentru beneficii maxime:

1. Demachiaza-te corect: alege, in functie de tipul tau de ten, infinite hydrating cleanser sau sonya refreshing gel cleanser.

2. Tonifica si improspateaza tenul cu balancing toner.

3. Aplica Mask Powder (mixata cu Aloe Activator, conform instructiunilor) sau Marine Mask.

4. Imbiba un servetel Facial Fabrique in balancing toner si aplica-l usor pe fata, peste masca.

5. Acorda-ti 30 de minute de relaxare sau stai linistita pana se usuca masca.

6. Indeparteaza cu grija servetelul si clateste fata cu apa calduta, pentru a indeparta reziduurile mastii.

7. Tonifica din nou cu balancing toner.

8. Incheie ritualul ingrijirii cu crema Forever potrivita tipului tau de ten.

De ce Facial Fabrique?

Odata imbibate in balancing toner sau Aloe First, servetelele Facial Fabrique aduc tenului si toata abundenta de ingrediente benefice din aceste produse, care potenteaza efectele mastilor faciale.

Aplicarea servetelelor Facial Fabrique imbibate in balancing toner sau Aloe First contribuie la o mai buna absorbtie a substantelor nutritive din Mask Powder sau Marine Mask.

Extra rasfat cu Facial Fabrique

Ai nevoie de o improspatare rapida a tenului? Nimic mai simplu! Pastreaza flacoanele de balancing toner / Aloe First in frigider, imbiba servetelele Facial Fabrique in lichidul rece si aplica-le peste masca.

Senzatia de racorire si revigorare este garantata, iar tenul isi recapata fermitatea si stralucirea. Asul din maneca ta dupa o noapte cu ore de somn pierdute sau la finalul zilei, inainte de a iesi sa te bucuri de o seara linistita in oras.

Vrei si mai multa relaxare? Scufunda servetelul Facial Fabrique in apa calda, stoarce-l bine si apoi imbiba-l in balancing toner / Aloe First. Aplica-l imediat peste masca, iar tenul tau se va simti asa cum te simti tu intr-o seara rece de toamna, savurand o ceasca de Aloe Blossom Herbal Tea aburind.

Servetelele cosmetice Facial Fabrique sunt indispensabile in orice rutina de ingrijire a tenului, fiind versatile, practice si mereu la indemana cand ai nevoie de ajutor in aplicarea produselor si rasfatarea tenului.